Η τελική εβδομάδα για να βαθμολογήσει τα πρώτα πουλί περνάει στο Break Berlin 2019

Η τελική εβδομάδα για να βαθμολογήσει τα πρώτα πουλί περνάει στο Break Berlin 2019


Επικεφαλής, αρχάριοι. Έχουμε εισέλθει στην τελευταία εβδομάδα της πρόωρης τιμολόγησης των πτηνών σε περάσματα στο Διαταραχή του Βερολίνου 2019 . Τοποθετήστε την αναβολή σας σε αναμονή, επειδή η προθεσμία για την εξοικονόμηση μέχρι € 500 έρχεται σε απότομη διακοπή στις 8 Νοεμβρίου στις 11:59 μ.μ. (CEST) . Κάνε τον εαυτό σου μια προφύλαξη-εύνοια και αγοράστε το δελτίο πρόωρων πτηνών στο Disrupt Berlin σήμερα.

Έχουμε δύο μέρες γεμάτες με εκκίνηση καλοσύνη σας περιμένουν και αυτό περιλαμβάνει το από κάθε μέρος του οικοσυστήματος εκκίνησης σε αρχικό στάδιο. Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την άντληση κεφαλαίων, την εκμάθηση της ιστορίας εκκίνησης ή την εκμάθηση περισσότερων τάσεων προηγμένης τεχνολογίας που έχετε καλύψει.

Εδώ είναι μόνο ένα γρήγορο δείγμα των σπουδαίων ομιλητών και των συζητήσεων που έχουμε στη διάθεσή σας. Ανακαλύψτε την ατζέντα για το Διαταραχή του Βερολίνου για να βρείτε ακόμη πιο συναρπαστικά θέματα και γεγονότα. Τι παίρνει για να θέσει μια σειρά Α : τα χρήματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα για τις νέες επιχειρήσεις. Ελάτε μαζί μας ως Suranga Chandratillake (Balderton Capital), η Jessica Holzbach (Penta) και η Louise Dahlborn Samet (Blossom Capital) συζητούν τι αναζητούν οι σημερινοί επενδυτές σε ομάδες, μετρήσεις και προϊόντα

Πώς να κερδίσετε τους πελάτες και τις αγορές επιρροής: Κάθε εκκίνηση είναι μια ιστορία και οι καλύτερες ιστορίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Τρεις από τους καλύτερους αλχημιστές αλλού της Ευρώπης – Colette Ballou (Ballou PR), Joanna Kirk, (Joanna Kirk PR) και Katy Turner (Πολλαπλές) – θα μοιραστούν τις συμβουλές τους για το πώς να είσαι σήμα σε έναν κόσμο θορύβου

Είμαστε ακόμα εκεί; Μέσα στην τεχνολογία που θα βοηθήσει τους AVs να είναι καλύτεροι οδηγοί: Ο Clare Jones, επικεφαλής εμπορικός αξιωματούχος του What3Words, θα μιλήσει για το ρόλο της χαρτογράφησης και της γεωγραφικής κατανομής σε αυτόνομα οχήματα και πώς αυτή η τεχνολογία ήδη κυκλοφορεί σε αυτοκίνητα που οδηγούνται από τον άνθρωπο [19659002] Σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε το Έναρξη Battlefield . Αυτός ο διαγωνισμός αλλαγής του βίου έχει ξεκινήσει 857 νεοσύστατες εταιρείες που έχουν πάει συλλογικά να συγκεντρώσουν περίπου 9 δισεκατομμύρια δολάρια. Εταιρείες όπως το Vurb, το TripIt, το Dropbox, το Νομισματοκοπείο και πολλά άλλα. Ελάτε να φωνάξετε τη φετινή κοόρτη και να δείτε ποιος παίρνει στο σπίτι το Disrup Cup και το βραβείο των $ 50.000. Ποιος ξέρει, ίσως να δούμε έναν μονόκερο στο νου.

Αυτή είναι η κορυφή του παρηγορητικού παγόβουνου εκκίνησης, λαοί. Η διαταραχή του Βερολίνου προσφέρει τόσους πολλούς τρόπους για να μετακινήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο και μπορεί να εξοικονομήσετε όσο μπορείτε

Έχετε μια τελευταία εβδομάδα για να αρπάξετε το πορτοφόλι σας, να νικήσετε την προθεσμία και να αποθηκεύσετε. Αγοράστε το δελτίο πρόωρων πτηνών σας στο Disrupt Berlin πριν 8 Νοεμβρίου στις 11:59 μ.μ. (CEST) . Θα σας δούμε στο Βερολίνο, μωρό!

Είναι η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για τη χορηγία ή την εκδήλωση στο Disrupt Berlin 2019; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών με συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.