Πώς I Podcast: Είμαι Anita Flores Ακούγοντας

Πώς I Podcast: Είμαι Anita Flores Ακούγοντας


Η ομορφιά του podcasting είναι ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει. Είναι ένα σπάνιο μέσο που είναι σχεδόν τόσο εύκολο να φτιάξετε όσο και να καταναλώνετε. Και ως τέτοιο, δύο άνθρωποι δεν το κάνουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει ένας πλούτος λύσεων υλικού και λογισμικού ανοιχτά σε πιθανές podcasters, έτσι οι ρυθμίσεις ρυθμίζουν το φάσμα από NPR στούντιο σε συσκευές USB Skype

Ζητήσαμε μερικούς από τους αγαπημένους μας podcast hosts και παραγωγούς να αναδείξουν τις ροές εργασίας τους – τον εξοπλισμό και το λογισμικό που χρησιμοποιούν για να κάνουν τη δουλειά. Ο κατάλογος μέχρι τώρα περιλαμβάνει:

Ας μιλήσουμε για την Mary Phillips-Sandy και τη Lizzie Jacobs για τη γάτα
Ο Justin Richmond είναι ο Broken Record
Ο εγκιβωτισμένος / αυτός είναι ο Lauren Spohrer
Jeffrey Cranor of Welcome to Night Vale

Ορισμένες μέρες μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις τι να κάνεις με όλες αυτές τις σαλάτες και τα μπερδεμένα αυγά . Ο κωμικός με έδρα το Μπρούκλιν Η Anita Flores ξεκίνησε ένα podcast. Ένα podcast Frasier, όχι λιγότερο. Κάθε επεισόδιο της σειράς εξετάζει ένα κομμάτι από το αγαπημένο "Cheers" spin-off του καθενός με έναν διαφορετικό επισκέπτη, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων εμφανίσεων των Rachel Bloom και John Hodgman.

Επεισόδια της Ακρόασης: Ένα Frasier Podcast με την Anita Flores μπορεί να βρεθεί σε προμηθευτές λεπτότερων podcast παντού .

 IMG 8337 1

Καταγράφω το podcast μου στο στούντιο More Banana Productions στο Μπρούκλιν. Είμαι τυχερός να καλέσω τον Caitlyn Moldenhauer, δημιουργό της More Banana, παραγωγός μου. Εξασφαλίζει ότι όλα μοιάζουν υπέροχα. Αυτό είναι το στούντιο του Caitlyn.

Είναι ένας όμορφος χώρος που καταγράφει την ουσία του τι είναι η πιο μπανάνα: Ένα δίκτυο podcast με την παραγωγή των γυναικών. Βιβλία με γυναίκες συγγραφείς διάσπαρτα, ένα κερί RBG, τέχνη από γυναίκες καλλιτέχνες βιβλίων και σχεδιαστές βιβλίων και μια υπογεγραμμένη αφίσα Prince. Το στούντιο έχει σχεδιαστεί για να είναι φωτεινό και άνετο, εναντίον άλλων στούντιο ηχογράφησης που τείνουν να είναι σκοτεινά και dungeonesque.

Όσον αφορά το είδος του εξοπλισμού, χρησιμοποιούμε Μικρόφωνα Rode και ένα Rodecaster Pro . Καταγράφουμε κυρίως στην Audition με ένα backup SD, γιατί χρειάζεστε πάντα backup! Η εγκατάσταση μας επιτρέπει την απλή σύνδεση και αναπαραγωγή έως και τριών μικρόφωνων και είναι πραγματικά απλή στην πλοήγηση. Το στούντιο διδάσκει επίσης τις γυναίκες να σχεδιάζουν και να επεξεργάζονται podcasts, οπότε είναι σημαντικό να έχουμε μια εγκατάσταση που δεν αποτελεί εμπόδιο στη μάθηση καθώς εισάγουμε τους ανθρώπους στο podcasting.

Έχουμε επισκέπτες που μπαίνουν στο στούντιο, αλλά πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε διαφορετικά κράτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε το Google Hangouts ή έναν αριθμό τηλεφώνου για να μιλήσουμε με τους επισκέπτες. Καταγράφουμε συχνά τις τροφοδοσίες του Skype, παρόλο που μπορούμε να προτιμούμε τους επισκέπτες που καλούν να απομακρύνονται από απόσταση με ένα στούντιο ή κοντά σε αυτό, ρύθμιση μικροφώνου. Για Ακρόαση, οι επισκέπτες που καλούν στο Skype συχνά κάνουν το επεισόδιο να αισθάνεται σαν μια πραγματική ραδιοφωνική εκπομπή. Είναι ένα αφιέρωμα στη μορφή της ραδιοφωνικής εκπομπής του Frasier Crane "The Dr. Frasier Crane Show". Έτσι ο ήχος μιας εγγραφής στο Skype ταιριάζει για αυτό το podcast, αλλά όχι για όλους τους. Πάντα προτιμούμε τον ήχο του δωματίου αντί του ψηφιακού.

 IMG 8527

Το πιο σημαντικό, έχουμε ένα στούντιο κατοικίδιων ζώων: Γαλλικό μπουλντόγκ της Caitlyn, Ella. Καλωσορίζει όλους τους καλεσμένους μας στην πόρτα και ρυθμίζει απολύτως την προ-εγγραφή της διάθεσης. Συνήθως δεν λέω στους καλεσμένους μου ότι υπάρχει ένα σκυλί (εκτός αν ξέρω ότι είναι αλλεργικοί), γι 'αυτό είναι πάντα μια εκπληκτική έκπληξη για να δούμε την αντίδρασή τους. Τίποτα δεν έχει σαν να έχεις ένα χαριτωμένο σκυλί για να γεμίσεις μια κουραστική συνομιλία! Θα έπρεπε να είναι ένας νόμος που όλα τα στούντιο ηχογράφησης έρχονται με κάποιο είδος χαριτωμένο κατοικίδιο

Εγώ πρόσφατα κατέγραψα ένα ειδικό επεισόδιο "Ακούω" στο διαμέρισμά μου, δεν μπορώ να το αποκαλύψω πάρα πολύ, αλλά ας πούμε ότι εμπλέκονται τρώγοντας φλούδες σαλάτες και ομελέτα. Ο εξοπλισμός στούντιο που χρησιμοποιούμε από το στούντιο είναι το ίδιο Rode Mics και το sound board (το Rode Procaster), το οποίο είναι πραγματικά φορητό και λειτουργεί σε μη-στούντιο χώρους ως επί το πλείστον. Χρησιμοποιούμε πάντα δυναμικά μικρόφωνα επειδή βοηθούν σε χώρους που δεν μπορείτε πάντα να ελέγχετε για θόρυβο φόντου, ηχώ, κλπ. Η Caitlyn τρέχει τον πίνακα ήχου κατά τη διάρκεια αυτών των εγγραφών για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι ήχοι ήχου είναι εξαιρετικοί.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.