Εύκολοι κεφτέδες με τόνο – Newsbeast

Εύκολοι κεφτέδες με τόνο – Newsbeast



Υλικά

  • 2 αυγά
  • 2 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 3 κ. σ. παρμεζάνα
  • 10 κ. σ. τριμμένη φρυγανιά
  • 3 κονσέρβες τόνου (στραγγισμένο)
  • 3 κ. σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε τα αυγά με το χυμό λεμόνι σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε την παρμεζάνα και την τριμμένη φρυγανιά, τον τόνο, τα κρεμμύδια και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
  3. Σχηματίστε τους κεφτέδες και αφήστε τους στην άκρη.
  4. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τους κεφτέδες μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα, για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Τοποθετείστε σε ένα κομμάτι χαρτί για να απορροφηθεί το λάδι και απολαύστε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.