Σε μια νίκη επί του Αμαζονίου, η Microsoft κερδίζει συμβόλαιο σύννεφο JEDI $ 10B του Pentagon

Σε μια νίκη επί του Αμαζονίου, η Microsoft κερδίζει συμβόλαιο σύννεφο JEDI $ 10B του Pentagon


Η αμερικανική υπουργός Άμυνας σήμερα ανακοίνωσε ότι η Microsoft έχει κερδίσει τη σύμβασή της για το Cloud Joint Infrastructure (JEDI), αξίας 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για μια περίοδο 10 ετών.

Η Microsoft θα προσφέρει υπηρεσίες υποδομής και πλατφόρμας τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τις δραστηριότητες αποστολής του Πενταγώνου

"Η στρατηγική εθνικής άμυνας επιβάλλει να βελτιώσουμε την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία αναπτύσσουμε και αναπτύσσουμε εκσυγχρονισμένες τεχνικές ικανότητες για τις γυναίκες και τους άνδρες μας με στολή ", ανέφερε η υπεύθυνη πληροφόρησης της DOD Dana Deasy σε σχετική ανακοίνωση . "Η στρατηγική ψηφιακού εκσυγχρονισμού DOD δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει αυτή την επιτακτική ανάγκη. Το βραβείο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής ψηφιακού εκσυγχρονισμού. "

Η Microsoft κέρδισε τον Αμαζόν στον τελικό γύρο για αυτό το κερδοφόρο συμβόλαιο ανταγωνιστές όπως η IBM και η Oracle σε προηγούμενο γύρο. Οι περισσότεροι ειδήμονες θεώρησαν ότι ο Αμαζόνιος ήταν ο πρωτοπόρος για να κερδίσει τη συμφωνία.

Η διαδικασία για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ήταν οτιδήποτε, αλλά με απλές αγωγές, τελευταίες στιγμές και άλλες αντιπαραθέσεις, με ακόμη και ο πρόεδρος να πάρει σε ένα σημείο .

Θα παραμείνει για να δούμε πώς οι υπάλληλοι της Microsoft θα αντιδράσουν σε αυτά τα νέα. Πέρυσι, ορισμένοι υπάλληλοι της Microsoft δημοσίευσαν μια ανοικτή επιστολή ζητώντας από την εταιρεία να μην υποβάλει προσφορά για τη σύμβαση. Πρόσφατα, οι υπάλληλοί της επίσης διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στη σχετικά μικρή σύμβαση ύψους 200.000 δολαρίων του GitHub με την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Η.Π.Α. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πιθανό να δούμε παρόμοιες διαμαρτυρίες τώρα που η εταιρεία έχει κερδίσει αυτή τη συμφωνία με το Πεντάγωνο.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.