Αρχικό podcast περιεχομένου: Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα τη "Διαδοχή", τι κάνετε ακόμα;


Έχετε ήδη ακούσει ότι η "Η διαδοχή" του HBO (που ολοκλήρωσε πρόσφατα τη δεύτερη σεζόν του) είναι εκπληκτική. Και ως τρεις τεχνολογικοί δημοσιογράφοι της Ανατολικής Ακτής, είμαστε ίσως οι ευκολότεροι στόχοι για τα πολλά γούρια της έκθεσης.

Ακόμη, αισθανόμαστε ότι έπρεπε να μιλήσουμε γι 'αυτό. Στην πραγματικότητα, η επανεξέταση "Διαδοχής" σε αυτό το επεισόδιο του πρωτότυπου περιεχομένου είναι ίσως η πιο επική μας συζήτηση μέχρι στιγμής.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Roy, του οποίου ο πατριάρχης Logan Roy (που παίζεται από τον Brian Cox) ίδρυσε και εξακολουθεί να ηγείται της αυτοκρατορίας μέσων Waystar Royco. Σε όλη τη διάρκεια των δύο εποχών, τα τέσσερα παιδιά του – ο κληρονόμος Kendall (Jeremy Strong), ο πολιτικός σταθεροποιητής Shiv (Sarah Snook), ο snarky smart aleck Roman (Kieran Culkin) και ο ελευθεριακός weirdo Connor (Alan Ruck) (19659002) Και οι τρεις μας αγαπήσαμε τη "Διαδοχή", αλλά ακόμα και χωρίς ένα μακρύ επιχείρημα σχετικά με τα πλεονεκτήματα της επίδειξης, υπήρχε ακόμη αρκετό για να συζητήσουμε: Πώς μια ιστορία με τέτοια ηθικά χρεοκοπημένους χαρακτήρες μπορεί ακόμα να είναι τόσο συναρπαστικό, σε ποιο βαθμό οι χαρακτήρες αυτοί κίνητροι από την αγάπη εναντίον του μίσους έναντι της απληστίας (και αν μπορούν να πούμε τη διαφορά) και που τελικά αξίζει να καθίσει στο εταιρικό θρόνο

. (19659002) Μπορείτε να ακούσετε στον παίκτη παρακάτω, να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το Podcasts της Apple ή να μας βρείτε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast που επιθυμείτε. Εάν σας αρέσει η εκπομπή, παρακαλούμε ενημερώστε μας αφήνοντας μια κριτική για την Apple. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε σχόλια απευθείας . (Ή προτείνουμε παρουσιάσεις και ταινίες για εμάς να το αναθεωρήσουμε!)

Και αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, δείτε πώς καταρρέει το επεισόδιο:
0:00 Εισαγωγή
0:41 Συζήτηση της Apple / Disney
10:16 "Διαδοχή" χωρίς περιστροφική αναθεώρηση
25:50 Συζήτηση για τη διαδοχή "διαδοχής"

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.