Συλλεκτική Toyota Carina του 1981 σαν καινούργια! - AutoGreekNews


Την Toyota Carina τη μάθαμε κυρίως τη δεκαετία του 90, σε κίτρινο χρώμα ως επί το πλείστον και με ένα ντουμάνι να βγαίνει από την κυρτή απόληξη της εξάτμισης. Ωστόσο, η καριέρα του ιαπωνικού οικογενειακού σεντάν ξεκινά από πολύ παλαιότερα.

Δείτε ακόμα: Αθάνατη Mercedes-Benz 200 του 1976 με 14.044 χλμ.!

H πρώτη γενιά παρουσιάστηκε το 1970 και συνέχισε για 6 ακόμα εκδοχές, μέχρι το 2001. Αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί στην Ευρώπη η Carina E αντικαταστάθηκε το 1997 από το Avensis. Η συγκεκριμένη αφορά την 2η γενιά και τοποθετείται στο 1981, έχοντας καταγράψει από τότε μόλις 20.000 χλμ. Παρότι μιλάμε σχεδόν για 40χρονο μοντέλο, έχει αλλάξει μόνο δυο ιδιοκτήτες. Ο τελευταίος μάλιστα την αναπαλαίωσε πλήρως, με ολοκαίνουργια βαφή και μεταλλικό χρώμα, απομάκρυνση σκουριασμένων μερών και ανακατασκευή του μοτέρ.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε και άφησε ένα Fiat 128 του 1973 με 17.861 χλμ!

Το οποίο είναι 1.577 κ.εκ. και αποδίδει 75 ίππους, που φτάνουν στους εμπρός τροχούς μέσω 3τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το εσωτερικό είναι σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση, με το ρολόι στη θέση που μετέπειτα τοποθετήθηκε το στροφόμετρο να είναι πλήρως λειτουργικό, όπως και το εργοστασιακό κασετόφωνο. Χαρακτηριστική της φροντίδας που έχει λάβει από τον πωλητή, είναι η παντελής έλλειψη σκισιμάτων στις επενδύσεις και η απουσία ξεθωριάσματος. Για αυτή την κλασική Carina, λοιπόν, απαιτείται η εκταμίευση 7.490 ευρώ και ένα ταξίδι μέχρι την Γερμανία.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.