Η Starling Bank αυξάνει επιπλέον £ 30 εκατ. Καθώς πλησιάζει τον κάτοχο ενός εκατομμυρίου λογαριασμών

Η Starling Bank αυξάνει επιπλέον £ 30 εκατ. Καθώς πλησιάζει τον κάτοχο ενός εκατομμυρίου λογαριασμών


Η κερδοσκοπική τράπεζα Starling Bank η οποία ιδρύθηκε από την βρετανίδα τραπεζική τράπεζα Anne Boden, αύξησε επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Σε ό, τι ήταν ήδη συμφωνημένη η χρηματοδότηση μετά την ολοκλήρωση, ενδεχομένως εξαρτώμενη από τα ορόσημα ενώ ο πρώην υποστηρικτής Merian Chrysalis οδήγησε τον γύρο με μια επένδυση £ 20 εκατομμυρίων. Η JTC, άλλη από τους υφιστάμενους επενδυτές της Starling, συμμετείχε και πρόσθεσε επιπλέον £ 10 εκατομμύρια.

Η Starling αναφέρει ότι η νέα χρηματοδότηση θα στηρίξει αυξημένες επενδύσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταναλωτών και των ΜΜΕ, καθώς και στις τραπεζικές υπηρεσίες B2B. Το κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την επιτάχυνση της επέκτασης στην Ευρώπη.

Ξεκίνησε το Μάιο του 2017, ο Starling σημείωσε αύξηση 263 εκατομμυρίων λιρών μέχρι σήμερα. Το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το αποκάλυψε ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 75 εκατομμυρίων λιρών και τον ίδιο μήνα απονεμήθηκε 100 εκατομμύρια λίρες από το Ταμείο Ικανότητας και Καινοτομίας, το οποίο ιδρύθηκε από τη Royal Bank of Scotland για την εκπλήρωση των ευρωπαϊκών κρατικών ενισχύσεων συνθήκες μετά τη διάσωση κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η Starling χρησιμοποιεί το βραβείο CIF για την ανάπτυξη του λογαριασμού ΜΜΕ .

Εν τω μεταξύ, η τράπεζα αμφισβητίας λέει ότι είναι πολύ κοντά στην άφιξη ενός εκατομμυρίου λογαριασμών. Ο αριθμός κατά τη δημοσίευση ήταν 930.000 λογαριασμοί, με το 1 εκατομμύριο να αναμένεται μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Αυτό δεν είναι αρκετά ισοδύναμο με ανταγωνιστές όπως το Monzo, το Revolut ή το N26, οι οποίοι έχουν πολλά εκατομμύρια ανοικτούς λογαριασμούς και έχουν αυξηθεί σημαντικά ταχύτερα – ακόμα κι αν η υπερανάπτυξη δεν είναι χωρίς προβλήματα . Ωστόσο, η Starling ανέκαθεν ανέφερε ότι ο μέσος όρος των τραπεζικών καταθέσεων είναι υψηλότερος από τον αριθμό των τραπεζών, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις νέες τραπεζικές προσφορές με διαφορετικούς τρόπους και όχι πάντα ως κύριο λογαριασμό μισθών

. από £ 20 εκατομμύρια από τον Μεριαν Χρυσάλη θα υποστηρίξει την ταχεία ανάπτυξη του Starling και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε ένα εκατομμύριο πελάτες και ένα δισεκατομμύριο λίρες στερλίνες σε κατάθεση μέσα σε εβδομάδες. Θα μας βοηθήσει επίσης να επιταχύνουμε την παγκόσμια επέκτασή μας, ξεκινώντας από την Ευρώπη, ώστε ακόμα περισσότεροι να επωφεληθούν από την εφαρμογή Starling. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.