Η Amazon επεκτείνει την υπηρεσία παραλαβής στο κατάστημα Counter σε χιλιάδες καταστήματα

Η Amazon επεκτείνει την υπηρεσία παραλαβής στο κατάστημα Counter σε χιλιάδες καταστήματα


Η Amazon Counter's, η επιλογή παραλαβής εντός του καταστήματος του online καταστήματος που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι στις 100 θέσεις Rit Aid στις ΗΠΑ επεκτείνεται τώρα. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία θα φτάσει σε χιλιάδες περισσότερους χώρους με προσθήκες νέων συνεργατών GNC, Health Mart και Stage Stores.

Το GNC είναι η γνωστή αλυσίδα υγείας και διατροφής. Η Health Mart διαθέτει δίκτυο ανεξάρτητων φαρμακείων. Το Stage Stores, εν τω μεταξύ, εκμεταλλεύεται τα καταστήματα Gordmans, τα καταστήματα Bealls, Goody's, Palais Royal, Peebles και Stage.

Το Amazon Counter αποτελεί μέρος του αυξανόμενου δικτύου Amazon Hub, το οποίο προσφέρει θέσεις παραλαβής για τις παραδόσεις του Amazon καθώς και χιλιάδες pickup Lockers σε όλη την Αμερική Το σύστημα απευθύνεται σε όσους δεν βρίσκουν βολική την παράδοση στο σπίτι – ίσως επειδή εργάζονται σε ένα γραφείο ή δεν έχουν ασφαλές να λαμβάνουν πακέτα.

Η Amazon σήμερα προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών λύσεων αφήνοντας πακέτα στο κατώφλι, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Counter και Amazon Lockers, Key for Amazon για την είσοδο χωρίς κλειδί σε σπίτια και οχήματα, και Ημέρα του Αμαζονίου έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ελάχιστα ενοχλητικό στις καθημερινές λειτουργίες του τούβλου. Οι πελάτες εμφανίζουν απλώς έναν γραμμωτό κώδικα στον υπάλληλο του καταστήματος για να λάβουν το πακέτο τους.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι οι ίδιοι οι έμποροι λιανικής πώλησης Amazon βγαίνουν από την επιχείρηση με το online superstore θα συμφωνούσαν να συνεργαστούν έτσι. επέκτεινε την εταιρική σχέση του στο Αμαζόν για τις επιστροφές σε όλες τις 1.150 αμερικανικές του τοποθεσίες, αφού οι αρχικές δοκιμές του οδήγησαν σημαντικά αυξήσεις εσόδων . Ο αγωνιζόμενος Ο Stein Mart αγκάλιασε πρόσφατα τον εχθρό με σχέδια να εγκαταστήσει το Amazon Lockers σε περίπου 200 καταστήματα, ελπίζοντας για το ίδιο αποτέλεσμα.

Το νέο σύνολο των συνεργατών του Amazon Counter, 19659002] "Η απάντηση που έχουμε ακούσει από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας μετά την κυκλοφορία του Counter στις αρχές του έτους ήταν τεράστια", δήλωσε ο Patrick Supanc, παγκόσμιος διευθυντής της Amazon Hub. "Αυτό το νέο δίκτυο σημείων παραλαβής δίνει στους πελάτες μια εμπειρία pickup που είναι γρήγορη, ευέλικτη και βολική και οι συνεργάτες είναι ενθουσιασμένοι με την ισχυρή δέσμευση και την πρόσθετη κυκλοφορία των ποδιών Counter οδηγεί για τα καταστήματά τους."

Αν και δεν αναφέρεται από την Amazon, είναι αξίζει να επισημανθεί ότι ορισμένες από τις εταιρικές σχέσεις της Counter με τα φαρμακεία τούβλων και κονιαμάτων. Μετά την απόκτηση του του online φαρμακείου PillPack και την εκτόξευση της JV της ιατρικής περίθαλψης με την Berkshire Hathaway και την JP Morgan, στο μέλλον. Μια σειρά από συνεργάτες φαρμακείων λιανικής δεν μπορούσε να βλάψει.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.