Το σημείο κλίσης αποκτά την εκκίνηση του παιχνιδιού Gondola


Η Tilting Point ανακοίνωσε χθες ότι έχει αποκτήσει την Gondola, μια εταιρεία που στοχεύει στην αύξηση της νομισματοποίησης παιχνιδιών, βελτιστοποιώντας τις προσφορές εντός παιχνιδιών και τις διαφημίσεις βίντεο. "Προοδευτική δημοσίευση" – συνήθως, οι προγραμματιστές κινητών παιχνιδιών αρχίζουν να δουλεύουν με το Tilting Point επειδή χρειάζονται βοήθεια για την απόκτηση χρηστών και στη συνέχεια αναπτύσσουν μια βαθύτερη σχέση δημοσίευσης με την πάροδο του χρόνου

"Με μια επιλεγμένη ομάδα αναπτυξιακών συνεργατών μας, ένα IP, και θα … τους πάρουμε να πάρουν τον κινητήρα που έχουν ήδη και να δημιουργήσουν ένα εντελώς νέο παιχνίδι ", δήλωσε ο Segalla. "Είναι πραγματικά μια διπλή προσπάθεια μεταξύ μας και του developer."

Για να επιτύχει όλα αυτά, η εταιρεία έχει κατασκευάσει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει την απόκτηση χρηστών. Αλλά η άλλη πλευρά αυτής της εξίσωσης, κατά την άποψη της Segalla, αυξάνει την αξία ζωής των χρηστών που αποκτήθηκαν

"Στο τέλος της ημέρας, η κλιμάκωση ενός παιχνιδιού πέφτει σε δύο απλά πράγματα [cost per install] και LTV" αυτός είπε. "Ισχυροί προγραμματιστές εργάζονται για να βελτιώσουν το LTV των παικτών τους, αλλά υπάρχουν πολλά φρούτα χαμηλής ανάρτησης που με τη σωστή σειρά εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις τιμές διάρκειας ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Gondola είναι … Έχουμε ακολουθήσει εδώ και χρόνια και είπαμε: «Ας φέρουμε αυτό το σπίτι».

Η γόνδολα προσφέρει τέσσερις ενότητες: Target Optimization (επιλογή της καλύτερης προσφοράς για έναν παίκτη), Rewarded Βελτιστοποίηση διαφημίσεων βίντεο (επιλέγοντας το σωστό ποσό εικονικού νομίσματος για την ανταμοιβή ενός παίκτη για την προβολή μιας διαφήμισης βίντεο), Βελτιστοποίηση καταστημάτων (επιλογή των σωστών αντικειμένων του καταστήματος για προβολή ενός παίκτη) και Βελτιστοποίηση νομισμάτων (επιλέγοντας τα καλύτερα ποσά εικονικής νομίσματος για προσφορές και προσφορές)

Οι οικονομικοί όροι της εξαγοράς – ο πρώτος αριθμός του Tilting Point – δεν κοινοποιήθηκαν. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο CTO της Gondola André Cohen προσχωρεί στο Tilting Point ως επικεφαλής της επιστήμης των δεδομένων, ενώ ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Niklas Herriger εξακολουθεί να συμμετέχει ως εκτελεστικός σύμβουλος.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.