Πού είναι τα επόμενα δισεκατομμύρια δολάρια οι αμερικανικές εταιρείες fintech;

Πού είναι τα επόμενα δισεκατομμύρια δολάρια οι αμερικανικές εταιρείες fintech;


Επειδή οι επενδύσεις της Fintech αυξάνονται στα νέα ύψη, οι επενδυτές κοιτάζουν τα κατώτατα και ανώτερα επίπεδα των υπηρεσιών για να βρουν τα επόμενα δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή είναι η λέξη από έμπειρους επενδυτές όπως το Andreessen Horowitz's ] διευθύνων σύμβουλος, Angela Strange, που έχει επενδύσει σε μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών τεχνολογικών υπηρεσιών στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Για τους Strange και Chris Britt, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της χρηματοπιστωτικής παροχής υπηρεσιών Chime Bank, οι καλύτερες ευκαιρίες είναι στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που απευθύνονται στους πελάτες και ειδικές ευκαιρίες υποδομής που μπορούν να υποστηρίξουν αυτές τις επιχειρήσεις .

Για πολλές μεγάλες εταιρείες, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες εισέρχονται ήδη σε περίοδο λυκόφωτος. Αγορές όπως ο δανεισμός των καταναλωτών και των σπουδαστών, η τραπεζική και η χρηματοοικονομική διαχείριση και ο επιχειρηματικός δανεισμός γίνονται όλο και πιο γεμάτοι, και εταιρείες όπως η Affirm, Betterment, Brex, Chime Bank, CommonBond, Robinhood, SoFi , Οι Wealthfront και πολλοί άλλοι έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια, ώστε να μπορούν να αναλάβουν καθιερωμένους παίκτες στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα.

Οι επενδύσεις σε εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας στις ΗΠΑ εξερράγησαν το 2019 με τουλάχιστον 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια να ρέουν μόνο το πρώτο εξάμηνο του έτους . Ο αριθμός αυτός – ένα 60% άλμα σε δεσμευμένα δολάρια – έφτασε ακόμα και όταν ο αριθμός των συμφωνιών παρέμεινε σχετικά σταθερός σύμφωνα με στοιχεία της Accenture .

Η αύξηση των κεφαλαιακών υποχρεώσεων ήταν ακόμη πιο έντονη στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο , όπου μια φούσκα των Fintech σχεδόν διπλασίασε το ποσό των χρημάτων που είχαν δεσμευτεί για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 από μια περίοδο πριν από ένα χρόνο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.