Παρακολουθήστε την επόμενη εκτόξευση πυραύλων Electron του Rocket Lab

Παρακολουθήστε την επόμενη εκτόξευση πυραύλων Electron του Rocket Lab


Το Rocket Lab εκτοξεύει σήμερα τον ένατο πυραύλο ηλεκτρονίων, με το λανσάρισμα για 00:41 UTC (8:41 PM ET / 5:41 PM PT) [ Ενημέρωση που τώρα στοχεύει στις 01:22 UTC (9:22 μ.μ. ET / 6: 22 μ.μ. PT)]. Η αποστολή, που ονομάζεται "As The Crow Flies", θα απογειωθεί από το LC-1 launchpad της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία, φέρνοντας ένα ωφέλιμο φορτίο από την Astro Digital σε τροχιά.

Η εκτόξευση έπρεπε πραγματικά να πάρει ένα διαφορετικό διαστημικό σκάφος μέχρι αλλά το ωφέλιμο φορτίο ανταλλάχθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα – μια ασυνήθιστη κίνηση για ένα λανσάρισμα πυραύλων και ένα που χρησιμοποιεί το Rocket Lab για να καταδείξει την ευελιξία του μοντέλου εμπορικής υπηρεσίας. Ο άλλος πελάτης της Rocket Lab είχε καθυστέρηση και η Astro Digital ήταν έτοιμη να στείλει έναν από τους δορυφόρους απεικόνισης "Corvus", οπότε έφτασε να ανεβάσει το χρονοδιάγραμμα της εκτόξευσής της.

Το Rocket Lab βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλό δρόμο ξεκινήσει όπως είχε προγραμματιστεί και το ρεύμα εκτόξευσης για την αποστολή θα είναι ζωντανό πάνω από 20 λεπτά έξω από το παράθυρο έναρξης T-0

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.