Οι πληροφορίες θα ξεκινήσουν το Ticker, ένα app ειδήσεων τεχνολογίας που κοστίζει 29 δολάρια ετησίως

Οι πληροφορίες θα ξεκινήσουν το Ticker, ένα app ειδήσεων τεχνολογίας που κοστίζει 29 δολάρια ετησίως


Από την ίδρυσή της από τον δημοσιογράφο Jessica Lessin το 2013, Η πληροφορία ξεχωρίζει στο τοπίο τεχνολογικών ειδήσεων για την επικέντρωσή της σε ένα διαφημιστικό μοντέλο χωρίς διαφημίσεις (19459005)).

Τώρα, η επερχόμενη κυκλοφορία ενός app που ονομάζεται Ticker δείχνει ότι η εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει το κοινό της διατηρώντας ταυτόχρονα αυτό το μοντέλο συνδρομής.

Οι Πληροφορίες περιγράφουν την Ticker ως την πρώτη εφαρμογή για τους καταναλωτές. Η υπόθεση είναι ότι ο καθένας που πληρώνει σήμερα το ετήσιο τέλος των 399 δολαρίων για μια συνδρομή πληροφόρησης το χρειάζεται για τη δουλειά του – είτε πρόκειται για επενδυτή, επιχειρηματία είτε για κάποιο άλλο επαγγελματία στον τομέα της τεχνολογίας

. για όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές ειδήσεις και οι τιμές τους είναι πολύ πιο προσιτές, στα 29 δολάρια το χρόνο. (Οι συνδρομητές πληροφοριών θα έχουν επίσης πρόσβαση.)

Προφανώς η εφαρμογή εμπνεύστηκε από την ενότητα Ενημέρωση (19659003) Ο Ticker θα περιλαμβάνει, εν τω μεταξύ, ένα τμήμα που ονομάζεται Today με περιλήψεις των τίτλων τεχνολογίας της ημέρας – παρόμοιο με το Briefing, αλλά είναι γραμμένο για καταναλωτικό ακροατήριο. Θα περιλαμβάνει επίσης ένα ημερολόγιο που θα αναδεικνύει τις επερχόμενες IPOs, τα συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις για τις οποίες μπορεί να θέλουν να μάθουν οι αναγνώστες. (Δεν περιλαμβάνεται: τα πλήρη άρθρα της Πληροφορίας και η αρχική αναφορά.)

"Όλο και περισσότερο, ακούμε από αναγνώστες που δεν έχουν επιχειρησιακό λόγο να ακολουθήσουν την τεχνολογία αλλά βρίσκουν όλο και πιο κεντρικό στη ζωή τους , Δήλωσε ο Lessin σε δήλωση. "Ξεκινάμε το Ticker για αυτούς – δίνοντάς τους πρόσβαση στις καλύτερες περιλήψεις των πιο σημαντικών ειδήσεων, που γράφει η ομάδα μας στο The Information."

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει Ticker αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.