Η καμπάνια #StopRobbingUs της Νιγηρίας θα μπορούσε να ενθαρρύνει την ομάδα υπεράσπισης τεχνολογίας, λένε οι διευθύνοντες σύμβουλοι

Η καμπάνια #StopRobbingUs της Νιγηρίας θα μπορούσε να ενθαρρύνει την ομάδα υπεράσπισης τεχνολογίας, λένε οι διευθύνοντες σύμβουλοι


Η εκστρατεία #StopRobbingUs της Νιγηρίας για να περιορίσει την αστυνομική παρενόχληση των τεχνικών θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια επίσημη ομάδα πίεσης για τον τεχνολογικό τομέα της χώρας, σύμφωνα με τους ιδρυτές Bosun Tijani και Jason Njoku Ο Tijani, ο διευθύνων σύμβουλος του κέντρου καινοτομίας CcHub και τώρα iHub της Κένυας βοήθησε να προωθήσει το κίνημα τον περασμένο μήνα σε απόκριση στην κατοχύρωση και εκβίαση τεχνικών εργαζομένων από τις τοπικές αρχές

Συμμετείχε στη Njoku – CEO του Nollywood – και 29 άλλοι Νιγηριανοί στο r εκδίδουν δήλωση καταδικάζοντας την αστυνομική κατάχρηση των τεχνολόγων της χώρας.

Η γλώσσα ζητούσε "τέλος στην κοινή πρακτική όπου η νιγηριανή η αστυνομία σταματά τους νέους με φορητούς υπολογιστές και συλλαμβάνει παράνομα, επιτίθεται ή, σε ακραίες περιπτώσεις, τους απαγάγει, αναγκάζοντάς τους να αποσύρουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για να ανακτήσουν την ελευθερία τους. "

# 19659002] Η δήλωση πήγε για να πει ότι το κίνημα #StopRobbingUs θα «θεωρούσε μια αγωγή κατηγορίας δράσης για την αστυνομική βία.»

Η ενέργεια για την εκστρατεία έφτασε κρίσιμη μάζα μετά τον Toni Astro, Μηχανικός λογισμικού με έδρα το Λάγος, είχε κτυπηθεί, συλληφθεί, συνελήφθη και στη συνέχεια εκδιώχθηκε με χρήματα από την Ειδική Ομάδα Καταπολέμησης της ληστείας της Νιγηρίας [SARS] την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Αυτός tweeted για τη δοκιμασία

Με την ώθηση για το σχηματισμό #StopRobbingUs, "Μόλις κουραζόμασταν [the harassment]. "Είμαι προσωπικά κουρασμένος από αυτό, γι 'αυτό και μίλησα και με άλλους ανθρώπους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση", δήλωσε ο Tijani στην TechCrunch σε τηλεφωνική κλήση

Περιγράφει το shakedown των techies ως το καλύτερο και το χειρότερο της Νιγηρίας συγκρούοντας, όταν

«Παίρνουν ένα από τα πιο θετικά πράγματα που συμβαίνουν στην ήπειρο, αλλά και τη Νιγηρία τα τελευταία 10 χρόνια και την μετατρέπουν σε αυτοκαταστροφή», δήλωσε ο Tijani από την κακομεταχείριση των εργαζομένων στον τομέα της τεχνολογίας.

«Είναι μια κατάφωρη κατάχρηση της αστυνομίας να σταματάει και να ψάχνει … Οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι προστατεύουν τη χρήση τελικά μας παρενοχλούν και μας ληστεύουν», δήλωσε ο CEO της iRoko Jason Njoku [19659013]

Χαρακτήρισε την κλοπή των φορητών υπολογιστών ως την απόσυρση των μέσων για τους τεχνίτες να κερδίσουν τα προς το ζην.

"Πολλοί άνθρωποι μπορούν να εργαστούν γύρω από το να μην έχουν φορητό υπολογιστή, αλλά εγώ Επειδή είστε προγραμματιστής, πώς κωδικοποιείτε χωρίς φορητό υπολογιστή ", δήλωσε.

Οι Njoku, Tijani και μέλη της #StopRobbingUs μιλάνε με ανώτερα μέλη της Task Force Enabling Business Environment της Νιγηρίας Πρόεδρος Muhammadu Buhari και του Διοικητή της Lagos State – η γεωγραφική συνοικία στη Νιγηρία όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογικής δραστηριότητας της χώρας.

"Ψάχνουμε να δημιουργήσουμε ένα είδος ταμείου, το οποίο υποστηρίζει και … θέτει επίσης αγωγές … για να αναγκάσει το ζήτημα σε μια πιο επίσημο τρόπο ", δήλωσε ο Njoku.

" Είναι επίσης ένα πράγμα εκπαίδευσης. Θα προσεγγίσουμε τις δυνάμεις που είναι, να τους εμπλέξουμε και να τους εκπαιδεύσουμε για να βρούμε κάποια λύση για αυτό. "

Τόσο το Njoku όσο και το Tijani βλέπουν το κίνημα #StopRobbingUs ως πρόδρομο σε μια ομάδα υπεράσπισης της βιομηχανίας καινοτομίας στη Νιγηρία

Η χώρα της Δυτικής Αφρικής φιλοξενεί τη μεγαλύτερη οικονομία της ηπείρου και τον μεγαλύτερο πληθυσμό 200 εκατομμυρίων

Εκτός από το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι γνωστό για μεγάλης κλίμακας ] και της μικρής διαφθοράς, η Νιγηρία έχει σημειώσει βήματα στη βελτίωση της υποδομής και της διακυβέρνησης και έχει μία από τις ισχυρότερες τεχνολογικές σκηνές στην Αφρική.

Η χώρα είναι τώρα ένα σημείο εστίασης για το VC,

"Ακόμη βλέπω ένα λαμπρό μέλλον για τις εταιρίες fintech και διαδικτύου στη Νιγηρία. Νομίζω ότι είναι λογικό η χρήση να είναι πολύ πιο φωνητική για τα πράγματα που μπορεί ή μήπως δεν έχουν νόημα για μας. Η τεχνολογία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ψυχαγωγία αυτή τη στιγμή είναι η ελπίδα για πολλούς νέους σε αυτή τη χώρα ", ανέφερε ο Njoku

. Θα φτάσουμε στο σημείο όπου η τεχνολογία θα γίνει ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς της απασχόλησης στη χώρα αυτή ", ανέφερε ο Njoku. "Έχει νόημα να απαιτήσουμε τον σεβασμό και την αναγνώριση από την κυβέρνηση για … να κάνουμε το σωστό για να μας δώσουμε αυτό το εύφορο έδαφος για να συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε αυτές τις εταιρείες".

Ο Bosun Tijani της CcHub συμφωνεί με την Njoku για την αναγκαιότητα μιας τεχνολογίας

"Χρειαζόμαστε μια φωνή στο τραπέζι, μια φωνή που μπορεί να συμβάλει στην απόκτηση όσων χρειαζόμαστε από την κυβέρνηση … και η εκστρατεία #StopRobbingUs μπορεί να είναι η σκανδάλη", είπε.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.