Ο επικεφαλής νομικών και υπεύθυνων πολιτικής Bird βγαίνει από την εταιρεία

Ο επικεφαλής νομικών και υπεύθυνων πολιτικής Bird βγαίνει από την εταιρεία


Η Bird, η επιχείρηση ηλεκτρικών σκούτερ αξίας $ 2.5 δισεκατομμυρίων χάνει τον επικεφαλής νομικό και υπεύθυνο πολιτικής. Ο David Estrada, ο οποίος προσλήφθηκε από την Kitty Hawk, προσχωρεί σε μια άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, υποστηριζόμενη από την SoftBank Nuro . με βάση την εταιρεία να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του. Ο Nuro, από την πλευρά του, έχει την έδρα του στο Mountain View της Καλιφόρνια

Ο πρώην επικεφαλής του Bird, David Estrada

] Η Estrada, η οποία είχε προηγουμένως επιβλέψει τη δημόσια πολιτική στην εταιρεία ηλεκτρικών αεροσκαφών Η Kitty Hawk ως επικεφαλής νομικός υπεύθυνος, ήταν υπεύθυνη για τη συμμόρφωση του Bird και τις προσπάθειες των κυβερνητικών σχέσεων, καθώς η εταιρεία κλιμακώθηκε σε περισσότερες από 100 παγκόσμιες πόλεις. Πριν από την είσοδό της στην Kitty Hawk, ο Estrada πέρασε σχεδόν δύο χρόνια ως αντιπρόεδρος των σχέσεων κυβέρνησης της Lyft [196590015] και εργάστηκε ως νομικός διευθυντής για το Google X, συνεργαζόμενος με τα κράτη σε νομοθεσία σχετικά με τα αυτόνομα οχήματα, 19659009] Το Nuro, που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016, έχει αναδειχθεί ως βασικός παράγοντας στον ταχέως αναπτυσσόμενο αυτόνομο τομέα παράδοσης. Η εταιρεία έχει προσελκύσει ένα επιβλητικό ποσό ύψους 1,03 δισ. Δολαρίων σε χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Pitchbook. Η SoftBank διοχέτευσε στην επιχείρηση εντυπωσιακή 940 εκατομμύρια δολάρια στην επιχειρηματική δραστηριότητα νωρίτερα φέτος, σε απόρρητη αποτίμηση. Εκτός από τη SoftBank, η Nuro υποστηρίζεται από την Greylock και την κινεζική εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων Gaorong Capital

. Η εταιρεία αναπτύσσει μια στοίβα αυτοκαθορισμού και συνδυάζει το με ένα προσαρμοσμένο μη επανδρωμένο όχημα σχεδιασμένο για την παράδοση τοπικών αγαθών τελευταίου μιλίου και Υπηρεσίες. Ξεκίνησε την πιλοτική παράδοση παντοπωλείων το 2018 στο προάστιο Phoenix του Scottsdale.

Το Bird έχει ξεπεράσει πολλά μοναδικά εμπόδια με πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένης της οπισθοδρομίας από τις τοπικές κυβερνήσεις που επιδεινώθηκαν από την ξαφνική εμφάνιση εκατοντάδων των σκούτερ. Στο Nuro, η Estrada θα έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο μέλλον της μη επανδρωμένης παράδοσης, έναν άλλο τομέα που αντιμετωπίζει κανονιστικές προκλήσεις και πολιτικά εμπόδια.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.