Το Foodvisor παρακολουθεί αυτόματα αυτό που τρώτε χρησιμοποιώντας βαθιά μάθηση

Το Foodvisor παρακολουθεί αυτόματα αυτό που τρώτε χρησιμοποιώντας βαθιά μάθηση


Γνωρίστε Foodvisor μια εκκίνηση που έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή για κινητά που σας βοηθά να καταγράφετε όλα όσα τρώτε για να χάσετε βάρος, να ακολουθήσετε μια δίαιτα ή να πάρετε πιο υγιεινά. Μπορείτε να προσθέσετε δεδομένα με τη λήψη μιας φωτογραφίας της πινακίδας σας προτού φάνε

"Έχουμε περάσει λίγο περισσότερο από δύο χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη πριν ξεκινήσουμε την εφαρμογή το 2018 στη Γαλλία", συνιδρυτής και ΚΟΑ Aurore Tran μου είπε. Η Foodvisor έχει συγκεντρώσει 1.5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα (€ 1.4 εκατομμύρια).

Η εταιρεία χρησιμοποιεί βαθιά εκμάθηση για να επιτρέψει την αναγνώριση εικόνας και να ανιχνεύσει τι πρόκειται να φάει. Εκτός από τον προσδιορισμό του τύπου τροφής, η εφαρμογή προσπαθεί να εκτιμήσει το βάρος κάθε στοιχείου.

Το Foodvisor προσπαθεί να αξιολογήσει την απόσταση μεταξύ της πλάκας και του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αυτόματης εστίασης της κάμερας. Στη συνέχεια υπολογίζει την έκταση κάθε στοιχείου τροφίμων. Στη συνέχεια, η εταιρεία προσπαθεί να εξάγει τον όγκο κάθε στοιχείου ανάλογα με τον τύπο του φαγητού.

Και φυσικά, αν ο Foodvisor πήρε κάτι λάθος, μπορείτε να το διορθώσετε με το χέρι πριν καταγράψετε το γεύμα σας. Πολλοί άνθρωποι παραιτούνται από τους ιχνηλάτες διατροφής επειδή είναι πολύ απαιτητικοί. Η τεχνολογία του Foodvisor έχει ως στόχο να καταστήσει τη διαδικασία εισαγωγής δεδομένων όσο το δυνατόν πιο απλή.

Μετά από αυτό, θα λάβετε μια λίστα με τα στοιχεία της διατροφής σχετικά με τα τρόφιμα, τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες, τα λίπη, τις ίνες κ.λπ. ένα στόχο, να καταγράψετε τις δραστηριότητές σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου

Η εκκίνηση κατάφερε να προσελκύσει ήδη 1.8 εκατομμύρια downloads εφαρμογών. Είναι διαθέσιμο στα iOS και Android στα γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. "Έχουμε προσαρμόσει το προϊόν μας, έχουμε εμπλουτίσει τη βάση δεδομένων μας για να στοχεύσουμε καλύτερα στην αμερικανική αγορά", δήλωσε ο Tran.

Προσφέρει μια premium συνδρομή για $ 5 έως $ 10 το μήνα. Εκτός από περισσότερα σχέδια ανάλυσης και διατροφής, το κύριο χαρακτηριστικό του σχεδίου πριμοδότησης είναι ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν καταχωρημένο διαιτολόγο διατροφολόγο απευθείας στην εφαρμογή. Αποδεικνύεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους πραγματικούς ανθρώπινους διατροφολόγους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.