Πρωτότυπο περιεχόμενο για podcast: Για καλύτερα ή για χειρότερα, ο «Πολιτικός» είναι απολύτως κακό

Πρωτότυπο περιεχόμενο για podcast: Για καλύτερα ή για χειρότερα, ο «Πολιτικός» είναι απολύτως κακό


Όλοι συμφωνούμε: "Ο Πολιτικός" είναι μια τρελή παράσταση που προσπαθεί να κάνει τα πάντα με τη μία.

Μετά από όλα, γιατί να εγκαταστήσετε μια γρήγορη σάτιρα για τις εκλογές στο σχολείο. μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση του πλούτου, της ασθένειας και της συναισθηματικής αναταραχής. ή μια βιτρίνα για τα μουσικά ταλέντα του "Αγαπητέ Evan Hansen" αστέρι Ben Platt; Αντίθετα, οι οικοδεσπότες του του podcast του πρωτότυπου περιεχομένου βρήκαν τον εαυτό τους να χωριστεί από το αν τους άρεσε πραγματικά. Η Jordan και ο Darrell παραδέχτηκαν ότι ήταν παράξενα να αναγκαστούν από το όλο θέμα, αλλά βρήκαν τελικά το μείγμα του γοητευτικού σχεδίου παραγωγής, του υπερβολικού μελωδράματος και του σοβαρού συναισθήματος που εξαντλούε.

Ο Anthony, εν τω μεταξύ, δεν μπορούσε να υπερασπιστεί (19659002) Αυτή είναι η πρώτη παραγωγή του Ryan Murphy για το Netflix

Αυτή είναι η πρώτη παραγωγή του Ryan Murphy για το Netflix [19659006] – και από τότε που ο δημιουργός "Glee" και "American Horror Story" υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων με την υπηρεσία streaming πέρυσι η επίδειξη προσελκύει επιπλέον έλεγχο

. με τους συνθέτες του "Glee" Brad Falchuk και τον Ian Brennan. Ο Platt ασχολείται με τον Payton Hobart, τον τίτλο πολιτικό, με κάθε εποχή να επικεντρώνεται σε διαφορετικές εκλογές στην καριέρα του Payton, ξεκινώντας από την πορεία του για το πρόεδρο του γυμνασίου.

Η εκπομπή εξουδετερώνει το χάσμα μεταξύ του μεγαλείου της φιλοδοξίας του Payton και της μικροτέλειας του εκλογές για γέλια, αλλά αυτή η αντίθεση καθιστά επίσης δύσκολο να πάρει σοβαρά το Payton. Και ενώ οι Jordan και Darrell θαυμάζουν το απίστευτο cast (το οποίο περιλαμβάνει επίσης την Jessica Lange, την Gwyneth Paltrow και τη Bette Midler), είχαν πολύ δύσκολο χρόνο με το φινάλε της σεζόν, το οποίο υποστηρίζουν ότι ήταν λίγο περισσότερο από ένα τρέιλερ για την εποχή 2.

Μπορείτε να ακούσετε στον παίκτη παρακάτω, να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το Podcasts της Apple ή να μας βρείτε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast που επιθυμείτε. Εάν σας αρέσει η εκπομπή, παρακαλούμε ενημερώστε μας αφήνοντας μια κριτική για την Apple. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε σχόλια απευθείας . (Ή προτείνουμε παρουσιάσεις και ταινίες για εμάς να το αναθεωρήσουμε!)

Και αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, δείτε πώς καταρρέει το επεισόδιο:
0:00 Εισαγωγή
0:37 Διακοπή ανακεφαλαίωσης
9:30 "Ο Πολιτικός" αναθεώρηση (ήπιες spoilers)
31:14 "Ο πολιτικός" συζήτηση συζήτησης

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.