Η Porsche έχει μια νέα φθηνότερη έκδοση του ηλεκτρικού Taycan

Η Porsche έχει μια νέα φθηνότερη έκδοση του ηλεκτρικού Taycan


Η Porsche παρουσίασε τη Δευτέρα το Taycan 4S, μια τρίτη έκδοση του ηλεκτροκίνητου οχήματος της.

Το 4S, το οποίο θα προσφέρει μια απόδοση μπαταρίας συν την επιλογή, μοιάζει με το Taycan που παρουσίασε η Porsche το Σεπτέμβριο . Και πράγματι, μέσα σε όλους τους Taycans, συμπεριλαμβανομένου και του 4S, είναι οι ίδιοι συγχρονισμένοι κινητήρες σασί και ανάρτησης, σύγχρονοι μόνιμοι μαγνήτες και άλλα bits

Αλλά αυτή η έκδοση είναι λίγο ελαφρύτερη, φθηνότερη και μικρότερη από το end εκδόσεις του Taycan που εισήχθησαν μόλις πριν από επτά εβδομάδες.

Η Porsche ανέφερε πάντα ότι θα έχει πολλαπλές εκδόσεις του Taycan. Τον Σεπτέμβριο, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έδειξε ποια είναι η αρχική επένδυση του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων με τα Taycan Turbo S και Taycan Turbo – τις ισχυρότερες και ακριβότερες εκδόσεις του ηλεκτροκίνητου τετράθυρου σπορ αυτοκινήτου με τιμές βάσης $ 185.000 και $ 150.900 αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, η βασική έκδοση της Porsche Taycan 4S είναι περισσότερο από $ 80.000 φθηνότερη από το κορυφαίο μοντέλο της.

Το 4S θα διατίθεται με δύο μεγέθη μπαταριών. Το πρότυπο 4S ξεκινά από 103,800 δολάρια και έρχεται με μπαταρία 79,2 kWh και ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων που παράγουν 429 ίππους (320 kW). Με τον έλεγχο της εκτόξευσης, η ιπποδύναμη πηδάει στο 522.

Οι πελάτες που επιλέγουν την απόδοση της μπαταρίας συν την έκδοση του 4S θα καλύψουν τουλάχιστον $ 110.380 για ένα όχημα με μπαταρία 93.4 kWh και διπλούς ηλεκτρικούς κινητήρες που μπορούν να παραγάγουν μέχρι

Και τα δύο μοντέλα 4S έχουν μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια ανά ώρα και μπορούν να ταξιδέψουν από 0 σε 60 μίλια / ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα

Το Taycan 4S έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ άνοιξη 2020.

Το 4S δεν ταιριάζει με το Turbo S, το ισχυρότερο Taycan, το οποίο έχει απόδοση 616 ίππων
(ή 751 hp με ενεργοποιημένο το χειριστήριο εκτόξευσης). Το Turbo S έχει μέγιστη ροπή 774 κιλών και μπορεί να ταξιδέψει από 0 σε 60 mph σε 2,6 δευτερόλεπτα. Φυσικά, αυτή η δύναμη έρχεται σε τιμή. Το Taycan Turbo S ξεκινάει από 185.000 δολάρια.

Η Porsche δεν έχει ακόμη αποδεσμεύσει τις εκτιμήσεις της σειράς μπαταριών EPA για το 4S – ή για το Turbo S ή το Turbo για αυτό το θέμα. Η εκτίμηση της κλίμακας EPA για την αγορά της Βόρειας Αμερικής εκκρεμεί για όλα τα οχήματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις WLTP της Ευρώπης, το Turbo S μπορεί να ταξιδέψει 256 μίλια με μία μόνο χρέωση, ενώ το Turbo έχει εμβέλεια 280 μιλίων

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.