Ο Kik λέει ότι είναι «εδώ για να μείνει», μετά τις αναφορές τερματισμού λειτουργίας


Ήταν μια δύσκολη διαδρομή για τον Kik αργά. Η μια φορά ισχυρή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ανακοίνωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι θα κλείσει την εφαρμογή της. Ο διευθύνων σύμβουλος Ted Livingston σημείωσε στο 19459005 μια δημοσίευση στο blog ότι η εκκίνηση θα περικόψει τον αριθμό των εργαζομένων από περισσότερους από 100 ανθρώπους σε μια "ομάδα 19 ατόμων", μετά από μια παρατεταμένη 18μηνη μάχη με την SEC.

Σήμερα η υπηρεσία σημείωσε στο Twitter, ωστόσο, "Μεγάλη είδηση: Kik είναι εδώ για να μείνει !!!! ΚΑΙ υπάρχουν κάποιες πραγματικά συναρπαστικές λύσεις για την καλύτερη εφαρμογή της εφαρμογής. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι. "

Η είδηση ​​ακολουθεί ένα τιτίβισμα της 7ης Οκτωβρίου από το Λίβινγκστον, το οποίο σημείωσε: "Μερικές συναρπαστικές ειδήσεις: ίσως έχουμε βρει σπίτι για το Kik! Υπογράψαμε ένα LOI [letter of intent] με μια μεγάλη εταιρεία. Θέλουν να αγοράσουν την εφαρμογή, να συνεχίσουν να την καλλιεργούν για τα εκατομμύρια των χρηστών μας και να ακολουθήσουν την ολοκλήρωση του Kin στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχει γίνει ακόμα μια συμφωνία, αλλά θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη νίκη. Σύντομα. "

Μαζί με το προηγούμενο κλείσιμο του Kik Messenger, η πιο χαλαρή ομάδα θα στρέψει την προσοχή της στην κρυπτοεγχειρητικότητά της, Κιν. "[N] αυτό που συμβαίνει με το Kik, ο Kin είναι εδώ για να μείνει", δήλωσε ο Livingston για το νόμισμα δύο ετών εκείνη την εποχή. "Η Kin λειτουργεί σε μια ανοικτή, αποκεντρωμένη υποδομή που διοικείται από δώδεκα ανεξάρτητες εταιρείες. Το Kin είναι ένα νόμισμα που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε δεκάδες ανεξάρτητες εφαρμογές. "

Η Kin αποτέλεσε αντικείμενο αγωγού SEC νωρίτερα φέτος, μετά την αύξηση του ICO κατά 100 εκατομμύρια δολάρια. "Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επισημαίνει ότι η Kik πώλησε τα μάρκες στους επενδυτές των Η.Π.Α. χωρίς να καταγράψει την προσφορά και την πώλησή τους, όπως απαιτείται από τους νόμους περί κινητών αξιών των ΗΠΑ", ανέφερε η Επιτροπή τον Ιούνιο.

Αυτό που το μέλλον τελικά μοιάζει με το Kik είναι ακόμα πολύ ασαφές μετά από το αρκετά κρυπτικό tweet. Έχουμε φτάσει στην εταιρεία για σχόλια.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.