Η υπηρεσία θυρωρείου του Galaxy Fold της Samsung είναι ζωντανή στις ΗΠΑ για όσους την χρειάζονται

Η υπηρεσία θυρωρείου του Galaxy Fold της Samsung είναι ζωντανή στις ΗΠΑ για όσους την χρειάζονται


Μέρος της επανεκκίνησης του Galaxy Fold της Samsung ήταν η ανακοίνωση μιας υπηρεσίας Premiere . Μαζί με μια ενισχυμένη έκδοση του τηλεφώνου και πολύ περισσότερες ετικέτες προειδοποίησης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ήταν επίσης μια 24/7 υπηρεσία φροντίδας … μόνο σε περίπτωση που κάτι συνέβη με τη συσκευή.

Είχα κάποιες δυσκολίες με το μου λίγο περισσότερο από μια μέρα αφού δεν έκανα κανένα πρόβλημα με την αρχική έκδοση του τηλεφώνου. Δεδομένου του πόσο προσεκτικά η εταιρεία επιμένει ότι οι χρήστες ενεργούν με τη συσκευή, το θέμα μου δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο – καλά νέα για τη Samsung σε αυτό το μέτωπο. Ακόμα κι έτσι, αυτό το είδος των πραγμάτων είναι αρκετά απαραίτητο για ένα τηλέφωνο $ 2.000 (και πάνω) το οποίο είναι πραγματικά σε μαζική δοκιμή beta

Δύο εβδομάδες μετά τη διάθεση της συσκευής στα κράτη, Premier Service έχει ζήσει ζωντανά . Η Sammobile σημείωσε την προσθήκη του Fold Concierge μέσω μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού, φέρνοντας μαζί του υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας μέσω βίντεο. Η λίστα των δυνητικά χρήσιμων λειτουργιών κυμαίνεται από την επιβίβαση με τη συσκευή σε μια υπηρεσία αντικατάστασης οθόνης αξίας $ 149 της ίδιας ημέρας. Αυτό μπορεί να φιλοξενηθεί αυτοπροσώπως σε διάφορες τοποθεσίες.

Είναι μια πολύ μοναδική προσφορά από μια μεγάλη εταιρία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης – αν και το Fold δεν είναι τίποτα, αν όχι μοναδικό, υποθέτω. Έχω μια πληρέστερη περιγραφή των εντυπώσεων του ακουστικού εδώ . Η έκδοση TLDR είναι η δεν μπορώ να συστήσω την αγορά ό, τι είναι πολύ μια συσκευή πρώτης γενιάς που είναι διπλάσια από την τιμή ενός πρότυπου ναυαρχίδα. Αν είστε τόσο διατεθειμένοι, ωστόσο, η Samsung έχει μια ανοικτή τηλεφωνική γραμμή για εσάς.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.