Η BoxGroup δημιουργεί το πρώτο εξωτερικά υποστηριγμένο ταμείο για επενδύσεις σε νεοσύστατες εταιρίες

Η BoxGroup δημιουργεί το πρώτο εξωτερικά υποστηριγμένο ταμείο για επενδύσεις σε νεοσύστατες εταιρίες


Η BoxGroup η επενδυτική εταιρία σπόρων προς σπορά με επικεφαλής τον David Tisch, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αυξήσει το πρώτο της κεφάλαιο από εταιρείες περιορισμένης ευθύνης. Μέχρι στιγμής, η Box Group έχει υποστηριχθεί εσωτερικά, πράγμα που σημαίνει ότι τα μετρητά δεν προέρχονταν από τους άλλους τρεις συνεργάτες της επιχείρησης, David Tisch, Adam Rothenberg και Nimi Katragadda.

Το BoxGroup έχει γράψει πρωτίστως μικρότερες επιταγές, συνήθως μεταξύ $ 250K και $ 500K, για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά κεφάλαια: τακτικό ταμείο κεφαλαίων και ταμείο Opportunity εκατομμύρια στο κεφάλαιο. Οι περιορισμένοι συνεργάτες στο BoxGroup IV συμπεριλαμβάνουν το Willoughby Capital, TrueBridge και ιδρυτές του χαρτοφυλακίου BoxGroup, τον TJ Parker (PillPack), τον Jeff Raider (Harry's) και τον Nat Turner (Flatiron Health)

. Η εταιρεία θα γράφει ακόμα $ 250K έως $ 500K επιταγές για προ-σπόρους, σπόρους και πρώιμες εταιρείες Σειράς Α ως συμμετέχοντα, όχι ως μόλυβδο

. "Το σημαντικότερο μέρος του μηνύματός μας είναι ότι είμαστε δεν αλλάζει », δήλωσε ο Tisch. "Σε μια βιομηχανία όπου όλοι αλλάζουν τακτικά, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παραμείνουμε αληθινοί σε αυτό που κάνουμε, το οποίο είναι να γράψουμε συνεργατικούς ελέγχους σπόρων."

Η BoxGroup δεν λαμβάνει καθίσματα ή ιδιοκτησία στις εταιρείες στις οποίες (19659004) Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μέχρι στιγμής ονόματα όπως το Warby Parker, το Airtable, το Flexport, το μάρκετινγκ θυγατρικών και το ηλεκτρονικό εμπόριο. , Ρωμαϊκή και RigUp, η οποία πρόσφατα έφερε 300 εκατομμύρια δολάρια υπό την καθοδήγηση του Andreessen Horowitz . Η εταιρία παίρνει επίσης μια λάμψη στις εταιρείες με έδρα τη Νέα Υόρκη, όπως Bowery Farms, Classpass, Glossier, Chief, Mirror και Ando του David Chang

Η BoxGroup έχει επίσης τρεις ξεχωριστές (σχεδόν) δισεκατομμύρια δολάρια εξόδους: Flatiron Health για την Roche για $ 2,1 δισ., το οποίο το 19459011 πωλείται για $ 1,37 δισ. στην Edgewell Personal Care και το PillPack που πωλείται στον Αμαζόνιο για ένα δισεκατομμύριο . μετά από 10 χρόνια εσωτερικής υποστήριξης

"Αυτή είναι η σωστή εξέλιξη για το ταμείο μας", δήλωσε ο Tisch. "Χρειάζονται περίπου δέκα χρόνια για να πάρουμε επιστροφές και αποτελέσματα σε αυτήν την επιχείρηση και είμαστε περίπου δέκα χρονών. Αισθανόμαστε πολύ καλά σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε την εμπιστοσύνη και την εμπειρία τώρα για να δικαιολογήσουμε να ζητάμε από άλλους ανθρώπους να αναλάβουν κινδύνους για εμάς και το μοντέλο μας ».

Η Tisch πρόσθεσε ότι αυτά τα εξωτερικά χρήματα θα επιτρέψουν στην BoxGroup να στηρίξει καλύτερα το χαρτοφυλάκιό της σε εταιρείες πρώιμων σταδίων με επενδύσεις μετάβασης.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.