Το πρόγραμμα περιήγησης Desktop της Opera διαθέτει ενσωματωμένη προστασία παρακολούθησης

Το πρόγραμμα περιήγησης Desktop της Opera διαθέτει ενσωματωμένη προστασία παρακολούθησης


Ο δημιουργός του προγράμματος περιήγησης Η Opera ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της έκδοσης 68 του προγράμματος πλοήγησης ναυαρχίδας γραφείου. Το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της εκτόξευσης είναι η προσθήκη ενός μηχανισμού παρακολούθησης που θα δυσκολεύει τους διαφημιζόμενους και τους άλλους να σας εντοπίσουν κατά την περιήγησή σας στον ιστό – και το οποίο έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της επιτάχυνσης της συνεδρίας περιήγησης. Πράγματι, η Opera υποστηρίζει ότι η ενεργοποίηση τόσο της προστασίας παρακολούθησης όσο και του ενσωματωμένου μηχανισμού αποκλεισμού διαφημίσεων μπορεί να επιταχύνει τα φορτία σελίδας κατά 23%.

Η νέα λειτουργία προστασίας παρακολούθησης είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή (όπως συμβαίνει και με τον υπάρχοντα αποκλεισμό διαφημίσεων). Το χαρακτηριστικό παρακολούθησης χρησιμοποιεί τη λίστα προστασίας EasyPrivacy Tracking Protection, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια.

"Θεωρούμε ότι ο αναστολέας παρακολούθησης είναι μια δυνατότητα περιήγησης που μπορεί να διατηρηθεί ανά πάσα στιγμή", γράφει η Opera Διευθυντής προϊόντων PC Joanna Czajka. "Ο περιηγητής μας, ωστόσο, διαθέτει και πολλά εκτεταμένα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία είναι χρήσιμα όταν κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να αυξήσει ακόμη περισσότερο το απόρρητο της περιήγησής του."

Εκτός από τη νέα προστασία εντοπισμού, οι πωλητές του προγράμματος περιήγησης (και ο οποίος ασκεί σίγουρα κάποια πρόσθετη πίεση στο Google και το πρόγραμμα περιήγησης Chrome του), η Opera εισάγει επίσης μια νέα λειτουργία προβολής εικόνων με αυτήν την ενημέρωση. Αυτό δεν είναι ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό, αλλά είναι μια αρκετά πλήρης εφαρμογή, με την ικανότητα να θολώνουν τμήματα μιας σελίδας και να αντλούν τα screenshots.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.