Το Instagram σκοτώνει το ανατριχιαστικό του χαρακτηριστικό stalking, την καρτέλα Next

Το Instagram σκοτώνει το ανατριχιαστικό του χαρακτηριστικό stalking, την καρτέλα Next


Το Instagram απομακρύνει την καρτέλα "Μετά", ένα χαρακτηριστικό που έγινε γνωστότερο ως εργαλείο παρακολούθησης από το ένα για να βοηθήσει με την ανακάλυψη νέων λογαριασμών, όπως είχε σχεδιάσει η εταιρεία. Σήμερα, το Instagram λέει ότι η καρτέλα "Διερεύνηση" είναι ο χώρος όπου μπορείτε να βρείτε νέους ανθρώπους, μέρη και χάρτες που πρέπει να ακολουθήσετε. Εν τω μεταξύ, η καρτέλα "Παρακάτω" χρησιμοποιείται τώρα μόνο από ένα μικρό αριθμό ατόμων σε τακτική βάση.

Συνδυασμένοι, αυτοί οι παράγοντες ήταν οι κύριοι λόγοι πίσω από το κλείσιμο του, καταλαβαίνουμε

Αλλά η καρτέλα Next δεν ήταν απλώς άχρηστη και επομένως αγνοήθηκε από τους χρήστες του Instagram – πολλοί άνθρωποι ξέχασαν ή δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχαν στην πρώτη θέση. Υπάρχουν πολυάριθμες ιστορίες για τις παράνομες ή ιδιωτικές δραστηριότητες των ανθρώπων που εξαιρούνται από αυτό που τους αρέσουν και ακολουθούν το Instagram

Η καρτέλα ήταν αρκετά διαβόητη για τη διαφάνεια που έφερε στην ζωή μας στο διαδίκτυο. Ήταν συχνά ένας τόπος όπου η δραστηριότητα "μικρο-εξαπάτησης" είχε αλιευθεί για παράδειγμα. Δηλαδή, θα μπορούσε να αποκαλύψει πότε ένα πρόσωπο σε μια αφοσιωμένη σχέση ξόδεψε πολύ λίγο χρόνο αρέσει τις θέσεις κάποιου άλλου, εμπλέκεται με περιεχόμενο πρώην ή με δικτύωση με μια σειρά δυνητικών "backup"

Θα μπορούσε επίσης εύκολα να αποκαλύψει πότε η κύρια περίπτωση χρήσης του Instagram ήταν να αρέσει και να ακολουθεί τα "μοντέλα" της IG – κάτι που δεν φαινόταν το είδος της δραστηριότητας που θα ήθελε περισσότερο να προσφερθεί σε ένα trackable format. (Και πληροφορίες που ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο να δούμε πότε το εν λόγω πρόσωπο δεν ήταν στενό φίλο, αλλά ένας συνεργάτης κάποιας μορφής.)

Η καρτέλα ήταν γνωστό ότι έχει επηρεάσει ή ακόμα και τερμάτισε φιλίες – όταν κάποιος δεν απάντησε στα κείμενα του φίλου τους ή ισχυρίστηκε ότι ήταν "πολυάσχολοι". Εν τω μεταξύ, ήταν ενεργά ενεργά στο Instagram και ήταν προφανώς ψέματα

Οι οπαδοί του κουτσομπολιού ήθελαν επίσης την καρτέλα, καθώς θα αποκάλυπτε ποιες προσωπικότητες (19659003) Γενικά, η καρτέλα γενικά έγινε γνωστή ως ένα ανατριχιαστικό εργαλείο και όχι ένα που προσέφερε σημαντικά οφέλη στους χρήστες όσον αφορά την εύλογη ανακάλυψη

Αν και η Instagram ανακοινώνει αυτήν την αλλαγή σήμερα, πολλοί χρήστες είχαν ήδη χάσει την πρόσβαση στην καρτέλα. Πίσω τον Αύγουστο, για παράδειγμα, ένα μεγάλο νήμα στο Reddit είδε χρήστες που διαμαρτύρονται για την καρτέλα τους Following, εξαφανίστηκε.

Μετά την κατάργηση της καρτέλας, θα δείτε μόνο τη δική σας δραστηριότητα, όπως και πριν, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Καρδιά

Η εταιρεία λέει ότι η καρτέλα "Μετά" να καταργηθεί από σήμερα, αλλά θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο της εβδομάδας για την ολοκλήρωση της προώθησης.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.