Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Tinder χτυπά πίσω από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση με αγωγή κατά της δυσφήμισης Ο γενικός διευθυντής Greg Blatt υπέβαλε μήνυση μήνυσης κατά Sean Rad και Rosette Pambakian ζητώντας τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και κατηγορώντας τους ότι έχουν "συνωμοτήσει για να κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση"

Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Tinder χτυπά πίσω από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση με αγωγή κατά της δυσφήμισης
Ο γενικός διευθυντής Greg Blatt υπέβαλε μήνυση μήνυσης κατά Sean Rad και Rosette Pambakian ζητώντας τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και κατηγορώντας τους ότι έχουν "συνωμοτήσει για να κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση"


Πρώην εναντίον του Blatt με συγκεκριμένη πρόθεση να βλάψει το καλό όνομα, την προσωπική και επαγγελματική φήμη του Blatt και την αξιοπιστία του. "

Σε απάντηση, ο Rad και ο δικηγόρος του Pambakian Orin Snyder περιέγραψαν την αγωγή ως μέρος μιας εκστρατείας« για την αντίποινα εναντίον και

Πέρυσι, ο Ραντ (συνιδρυτής της Tinder και πρώην διευθύνων σύμβουλος), ο Pambakian (πρώην αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και επικοινωνιών) και άλλοι ιδρυτές και στελέχη της Tinder υπέβαλαν μήνυση εναντίον του γονέα του Tinder εταιρεία Αγώνας Ο όμιλος και ο μέτοχος πλειοψηφίας του IAC, κατηγορώντας τους για οικονομικές πράξεις για να μειώσουν την αποτίμηση της εταιρείας και str

Το κοστούμι κατηγόρησε επίσης τον Blatt (που απεικονίζεται παραπάνω) για το να χτυπήσει και να παρενοχλήσει σεξουαλικά τον Pambakian στο πάρτι διακοπών της εταιρείας το 2016, όταν ο Blatt ήταν ακόμα Διευθύνων Σύμβουλος της Tinder. Σε απάντηση στο κοστούμι, το Match και το IAC ανέφεραν ότι οι αξιώσεις ήταν άξιοι

Την εποχή εκείνη, ο Παμπάκιαν εξακολουθούσε να εργάζεται στο Tinder. Αργότερα αποχώρησε από το κοστούμι λόγω σύμβασης διαιτησίας και απολύθηκε μερικούς μήνες μετά από γεγονός που την οδήγησε να ισχυριστεί ότι ο αγώνας έκανε αυτό "σε καταφανή αντίποινα για να συμμετάσχει σε μια ομάδα τους συναδέλφους και τα αρχικά ιδρυτικά μέλη του Tinder σε μια δίκη εναντίον της Match και της IAC, που υπερασπίστηκε τα δικαιώματά μας, κάλεσε τον CEO της εταιρείας Greg για σεξουαλική κακή μεταχείριση και αντιμετώπισε την εταιρεία για να καλύψει το τι μου συνέβη. "

μια ξεχωριστή δίκη εναντίον της Blatt και της Match Group, κατηγορώντας τους για παράνομη τερματισμό και σεξουαλική επίθεση

Το νέο κοστούμι του Blatt ισχυρίζεται:

Ο Pambakian προσπάθησε να οπλίζει ένα σημαντικό κοινωνικό κίνημα, υπονομεύοντας τη δυστυχία των αληθινών θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης, κάνοντας ψευδείς κατηγορίες για κυνική επιδίωξη ενός απροσδόκητου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων … Το Blatt αναμένεται να είναι βασικός μάρτυρας για το I AC και ταιριάζει στην αγωγή αποτίμησης. Βλάπτει την αξιοπιστία του Blatt και αμαυρώνει τον χαρακτήρα του είναι σημαντικά στοιχεία της στρατηγικής επίλυσης διαφορών της Pambakian και του Rad σε αυτή τη δράση.

Η διαμαρτυρία λέει επίσης ότι η συνάντηση με τον Pambakian στο πάρτι διακοπών Tinder αφορούσε συναινετικό φλερτ και φιλιά.

Σύμφωνα με το περιστατικό, η Rad υπέβαλε καταγγελία μήνες αργότερα κατηγορώντας τον Blatt ότι παρενοχλούσε τον Pambakian και η καταγγελία "διερευνήθηκε διεξοδικά από τον εσωτερικό δικηγόρο και δύο εξωτερικές δικηγορικές εταιρίες , Το οποίο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε παρενόχληση ή κατάχρηση

Το παραθεριστικό κόμμα και η μεταγενέστερη καταγγελία του Rad συζητήθηκαν επίσης σε ένα σχέδιο επιστολής παραίτησης του Blatt από τον Tinder (το οποίο αποκτήθηκε από την TechCrunch και άλλες δημοσιεύσεις ), όπου ο Μπλάττ δήλωσε ότι μετά την ένταξή του σε μια "θητεία" και σε άλλους υπαλλήλους της Tinder σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, (196900003) Ο Blatt συνέχισε να περιγράφει τη συμπεριφορά του ως "πραγματικά χαζός", ενώ ταυτόχρονα έγραψε ότι ο κ.

Το παράπονο του Blatt περιλαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνεται να είναι από τον Rad στον οικονομικό του σύμβουλο, που γράφτηκε λίγο πριν από την καταγγελία του Rad, στο οποίο έγραψε για τον Blatt: "Fuck τον. Είμαστε σε πόλεμο. Θα τον καταστρέψουμε. "

Η αγωγή υποστηρίζει επίσης ότι η Rad και η εταιρία Bench Walk Advisors προσέφεραν εκατομμύρια δολάρια σε Pambakian για συμμετοχή στη δίκη. Δεν υπήρξαν πληρωμές προκαταβολών για τη συμμετοχή: "Οι μοναδικές πληρωμές προκλήθηκαν από την IAC / Match ανταπαντώντας εναντίον των ενάγοντων με την απομάκρυνση των σκληρά κερδισμένων μετοχών τους.")

Εδώ είναι η πλήρης δήλωση του Snyder σε απάντηση στο κοστούμι του Blatt:

Αυτό είναι ένα νέο χαμηλό για το IAC / Match και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό τους. Συνεχίζουν να αντιτάσσονται και να αποβάλλουν το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης και το άτομο που το ανέφερε. Οι επιθέσεις τους βασίζονται σε ψέματα και σε έγγραφα που αποσύρονται από το πλαίσιο. Όταν όλα τα στοιχεία έρχονται στο φως, θα είναι προφανές τι συνέβη εδώ. Είναι φοβερό ότι αυτές οι δημόσιες εταιρείες συνεχίζουν να καλύπτουν την αλήθεια.

Και μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κοστούμι παρακάτω

2019-10-3 Blatt Dkt 18 Firs … από TechCrunch ] στο Scribd

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.