Και ο νικητής του Battlefield Startup στο Διακοπή SF 2019 είναι … Render

Και ο νικητής του Battlefield Startup στο Διακοπή SF 2019 είναι ... Render


Στην αρχή, υπήρχαν 20 νεοσύστατες επιχειρήσεις. Μετά από δύο ημέρες απίστευτα έντονου ανταγωνισμού, έχουμε τώρα έναν νικητή.

Οι αρχάριοι που συμμετείχαν στο Startup Battlefield έχουν επιλεγεί με το χέρι για να συμμετάσχουν στον άκρως ανταγωνιστικό ανταγωνισμό εκκίνησης. Όλοι μιλούσαν μπροστά σε πολλές ομάδες VCs και τεχνολογικούς ηγέτες που χρησιμεύουν ως δικαστές για να κερδίσουν $ 100.000 και το πολυπόθητο Cup Disrupt.

Μετά από ώρες συζητήσεων, οι συντάκτες της TechCrunch μιλούσαν για τις σημειώσεις των δικαστών και μείωσαν τη λίστα το δρόμο τους προς το φινάλε στο demo μπροστά από την τελική ομάδα κριτών μας, που περιελάμβανε: Mamoon Hamid (Kleiner Perkins), Άστον Κούτσερ (Sequoia), Marissa Mayer (Lumi Labs), Ann Miura-Ko (Floodgate Ventures) Νικητής: Render

Η Render δημιούργησε μια πλατφόρμα διαχείρισης cloud. Η εταιρεία θέλει να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς παρόχους cloud, όπως το AWS, το Azure και το GCP. Και ξεκινά με μια υποδομή που είναι πιο εύκολη στη διαχείριση χάρη στις αυτοματοποιημένες αναπτύξεις και έναν απτό τρόπο διαχείρισης της εφαρμογής σας που θυμίζει Heroku

Διαβάστε περισσότερα για το Render στο .

Δρομέας: OmniVis

Το OmniVis στοχεύει να καταστήσει την ανίχνευση της χολέρας και άλλων παθογόνων ως γρήγορη, απλή και φθηνή ως τεστ εγκυμοσύνης. Η πλατφόρμα ανίχνευσης που χρησιμοποιεί smartphone θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες ζωές.

Διαβάστε περισσότερα για το OmniVis στο τη δική μας ξεχωριστή δημοσίευση .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.