Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή απειλεί με έξωση την ΠΑΕ – Newsbeast

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή απειλεί με έξωση την ΠΑΕ – Newsbeast


Τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός Αγυιάς αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με την Ερασιτεχνική να την απειλεί με έξωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα κατα την συνεδρίαση της 2ας Οκτωβρίου 2019 να κινήσει τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, περιλαμβανομένης και της έξωσης της ΠΑΕ από το γήπεδο της Αγυιάς. Πρόκειται για μία απόφαση η οποία ελήφθη, αφού πρώτα εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια συνεργασίας και κατανόησης προκειμένου έστω και με μικρή καθυστέρηση η ΠΑΕ να εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μολονότι λοιπόν από την πλευρά της η ΠΓΕ:

Α) Προέβη σε γενναία μείωση των οφειλών της ΠΑΕ από παρελθόντα έτη.

Β) Δέχθηκε ρύθμιση της καταβολής των χρεών με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε αφενός να μην υφίσταται ασφυκτική πίεση στην ΠΑΕ, αφετέρου να υπάρχουν γι’ αυτήν ελαστικές συνθήκες αποπληρωμής, παράλληλα δε εξυπηρέτηση των χρεών του σωματείου μας προς Δημόσιο κλπ.

Παρά λοιπόν τις άπειρες προσπάθειές μας να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και εύρυθμης άσκησης των δραστηριοτήτων μας, η ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση χρήσης κάθε είδους ένδικων μέσων κατα της ΠΑΕ.

Υπό την απειλή να χαθεί η ρύθμιση των οφειλών μας προς το Ελληνικό Δημόσιο, οφειλών που κατά κύριο λόγο υπάρχουν από την ασυνέπεια των διοικήσεων της ΠΑΕ προ της έλευσης της Συμμαχίας, είμαστε υποχρεωμένοι να καταφύγουμε σε κάθε ενδικο μέσο προκειμένου να εξυπηρετείται το βαρύ φορτίο των οφειλών μας προς το Κράτος μέσα στα αυστηρά πλαίσια τα οποία επιβάλλει ο Νόμος για την λειτουργία ενός υγιούς Σωματείου.

Παράλληλα με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στους χιλιάδες Πατρινούς αθλητές και τους γονείς τους που αποτελούν μέλη της μεγάλης της οικογένειας της Παναχαϊκης, το ΔΣ δεν είναι διατεθειμένο να απεμπολήσει τον πιο σημαντικό για την ύπαρξη της πόρο, που είναι οι τρεχούσης και οι παρελθουσες οφειλές της ΠΑΕ προς το σωματείο μας».Πηγή άρθρων

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.