Το Sendmi σάς επιτρέπει να διαθέσετε μέρος του μισθού σας για εμβάσματα


Συναντήστε το Sendmi μια εκκίνηση fintech που ξεκινά σήμερα στο πεδίο μάχης εκκίνησης στο TechCrunch Break SF . Ο Sendmi λειτουργεί σχεδόν σαν ένας λογαριασμός 401k ή έναν ευέλικτο λογαριασμό δαπανών. Αλλά αντί να εξοικονομήσετε χρήματα για αργότερα, την αφήνετε στην άκρη για να την στείλετε στην οικογένειά σας στο εξωτερικό.

Και αυτό το μίγμα μισθοδοσίας και εμβάσματος είναι αυτό που θέτει το Sendmi εκτός από τις αμέτρητες υπηρεσίες συναλλάγματος εκεί έξω. Θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για τους ανθρώπους που ζουν paycheck paycheck καθώς δεν χρειάζεται να παίρνετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να τα στείλετε στο εξωτερικό

Η Sendmi θέλει να πουλήσει τις υπηρεσίες της απευθείας σε εταιρείες. Όταν οι εταιρείες επιλέγουν να συνεργαστούν με την Sendmi, τότε μπορούν να προσφέρουν τη Sendmi ως κέρδος στους υπαλλήλους τους.

Μετά από αυτό, οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν εκλογές μισθοδοσίας και να αποφασίσουν το ποσό της μισθοδοσίας μετά τη φορολογία που μεταφέρουν στο λογαριασμό τους στο Sendmi

Και επειδή όλα τα κεφάλαια έρχονται από το paycheck σας άμεσα, η Sendmi μειώνει την έκθεση σε μηχανισμούς νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Πολλές υπηρεσίες, όπως το TransferWise ή το Western Union, πρέπει να σας ρωτήσουν από πού προέρχονται τα χρήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Sendmi ανά πάσα στιγμή από την εταιρεία κινητή εφαρμογή για να μεταφέρετε κάποια χρήματα. Αυτή τη στιγμή η Sendmi υποστηρίζει μεταφορές μεταξύ των Η.Π.Α. και του Μεξικού, αλλά η εκκίνηση ήδη εργάζεται για την προσθήκη υποστήριξης σε περισσότερους διαδρόμους.

Η Sendmi έχει δημιουργήσει συνεργασίες στις Η.Π.Α. και το Μεξικό, έτσι ώστε ο παραλήπτης να λάβει χρήματα μέσα σε λίγα λεπτά. Τελικά, η εκκίνηση θέλει να προσφέρει πρόσθετες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στην εφαρμογή Sendmi, όπως ασφαλιστικές υπηρεσίες, καταναλωτικά δάνεια, κ.λπ.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 9 υπαλλήλους. Σήμερα κυκλοφορεί το προϊόν της επί του παρόντος, αλλά ο Sendmi το έχει ήδη δοκιμάσει με λίγους πελάτες. Η εκκίνηση έχει αυξήσει μέχρι στιγμής 3,1 εκατομμύρια δολάρια.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.