Η Drivy επαναπροσδιορίζει την έξοδο έξι μήνες μετά την εξαγορά

Η Drivy επαναπροσδιορίζει την έξοδο έξι μήνες μετά την εξαγορά


Η ευρωπαϊκή υπηρεσία ενοικίασης οχημάτων peer to peer Drivy έχει ένα νέο όνομα. Τώρα ονομάζεται Getaround το οποίο δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν που έχει παρακολουθήσει τα πρόσφατα νέα της Drivy. Πίσω τον Απρίλιο, Η Getaround ανακοίνωσε την εξαγορά του της Drivy για $ 300 εκατομμύρια για να επεκταθεί στην Ευρώπη. Και η Drivy είναι τώρα 100% μέρος της Getaround, καθώς η εταιρεία ενοποιεί το σήμα της σε όλο τον κόσμο.

Ενώ η Getaround λειτουργεί και πάλι κάτω από ένα και μόνο σήμα, υπάρχουν ακόμα δύο κινητές εφαρμογές – η Drivy ονομάζεται Getaround EU. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Pauline Dementhon της Drivy είναι τώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης για την Getaround

Εκτός από το νέο όνομα, το Getaround προσφέρει τώρα ωριαία ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη, όπως ακριβώς και στις ΗΠΑ. είναι 5 εκατομμύρια χρήστες Getaround και 20.000 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 300 πόλεις σε 8 χώρες.

Ενώ η Drivy ξεκίνησε ως ένα είδος Airbnb για αυτοκίνητα, η εταιρεία εξελίχθηκε σιγά-σιγά να εστιάσει λιγότερο στα αυτοκίνητα που ανήκουν σε τακτικούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Η εκκίνηση εισήγαγε μια συσκευή που σας επιτρέπει να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα smartphone. Στη συνέχεια άρχισε να συνεργάζεται με μικρές εταιρείες που κατέχουν μικροσκοπικά στόλους συνδεδεμένων αυτοκινήτων που θέλουν να καταγράψουν στην πλατφόρμα

.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.