Η εκκίνηση στοχεύει να καταστήσει φιλτραρισμένο νερό μια υπηρεσία συνδρομής με βάση την εφαρμογή στο σπίτι

Η εκκίνηση στοχεύει να καταστήσει φιλτραρισμένο νερό μια υπηρεσία συνδρομής με βάση την εφαρμογή στο σπίτι


Με τόσα πολλά σκάνδαλα γύρω από την ποιότητα του νερού της βρύσης αυτές τις μέρες, ειδικά στις Η.Π.Α., πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στο εμφιαλωμένο νερό για να πιουν. Αλλά αυτό απαιτεί πλαστικά μιας χρήσης που προκαλούν καταστροφές στο περιβάλλον.

Ένα ξεκίνημα στην Ευρώπη, Mitte πιστεύει ότι έχει την απάντηση: το φιλτράρισμα του νερού απευθείας από τη βρύση. Έχει αντλήσει 10,6 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο σπόρων. Αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή . Μια νέα εκκίνηση που βασίζεται στις Η.Π.Α. θεωρεί ότι έχει μια ανταγωνιστική λύση.

oollee παρέχει στους ανθρώπους μια απεριόριστη προσφορά φιλτραρισμένου πόσιμου νερού για μια μικρή μηνιαία αμοιβή. Τώρα έχει συγκεντρωθεί $ 1 εκατομμύριο σε χρηματοδότηση από επενδυτές, όπως η Mission Gate Inc. και η Columbus Holdings.

Η ιδέα είναι ότι με τα συνηθισμένα φίλτρα, οι άνθρωποι ξεχνούν να τα διατηρήσουν και η ποιότητα του νερού επιδεινώνεται. Με το oollee, η συντήρηση και οι αντικαταστάσεις κασέτας συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο τέλος. Η εγγραφή κοστίζει 29 δολάρια το μήνα (λιγότερο από $ 1 την ημέρα).

Το oollee χρησιμοποιεί τη μέθοδο αντίστροφης όσμωσης, όπου το νερό εξαναγκάζεται σε μια ημιδιαπερατή μεμβράνη, αφήνοντας πίσω τους μολυσματικούς παράγοντες, οι οποίοι στη συνέχεια ξεπλένονται κάτω από την αποστράγγιση. Το καθαρό πόσιμο νερό συλλέγεται σε δεξαμενή συγκράτησης. Συνήθως, η εγκατάσταση και η συντήρηση ενός φίλτρου RO είναι δαπανηρή και είναι πολύ περίπλοκη για ένα σπίτι.

Ο Umit Khiarollaev, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της oollee, λέει: "Η μικρή συσκευή συνδέεται με Wi-Fi και επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν νερό. Η εφαρμογή υπενθυμίζει στους χρήστες να αντικαταστήσουν το στοιχείο φίλτρου και τους επιτρέπει να παραγγείλουν νέα φίλτρα με ένα μόνο κλικ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν την κατάσταση του νερού, την ένταση, τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες. "Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγξουν την κατάσταση του νερού, τον όγκο, τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες. Ο καθαριστής νερού Oollee φιλτράρει το νερό σε τέσσερα στάδια, επαναφέροντας τα βασικά μέταλλα στο τελικό στάδιο

Οι ανταγωνιστές είναι όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές εμφιαλωμένου νερού ή έξυπνων φίλτρων, καθώς και υπηρεσίες παράδοσης όπως η Nestlé ή η Alhambra και ο τεχνολογικός γίγαντας Xiaomi [19659008] στην Κίνα με φίλτρα νερού

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.