Το κορυφαίο έξυπνο σύστημα συναγερμού στην Ελλάδα από την G4S (χειρισμός από κινητό και Wifi)!

συστημα συναγερμου εξυπνο σπιτι wifi κινητο καμερες
Τις περισσότερες φορές αντί να προλαμβάνουμε ένα γεγονός προβληματιζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, όταν αυτό έχει ήδη συμβεί! Ακριβώς έτσι σκεφτόμαστε και για την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Συγκεκριμένα σε πολλές περιπτώσεις, ιδιοκτήτες σπιτιών έπεσαν πρώτα θύματα διάρρηξης και στη συνέχεια αποφάσισαν να επενδύσουν, αγοράζοντας συστήματα ασφαλείας, όπως μια θωρακισμένη πόρτα ή ένα έξυπνο σύγχρονο σύστημα συναγερμού σπιτιού. Ο συναγερμός αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να αποτραπεί μια διάρρηξη.

διαρρηξη σπιτιου

Συνήθως οι διαρρήκτες, πριν σχεδιάσουν να εισβάλλουν σε ένα σπίτι, ελέγχουν το επίπεδο ασφάλειάς του. Η παρουσία ενός συναγερμού – και ειδικά με κάμερες – είναι αρκετή για να τους εξαναγκάσει να ψάξουν άλλο χώρο για να διαρρήξουν και έτσι θα γλυτώσεις από οικονομικά και άλλα προβλήματα.

 

διαρρηξη συναγερμος κλεφτης προστασια

Τα χρήματα που θα επενδύσεις για την εγκατάσταση ενός καλού συστήματος ασφάλειας είναι πολύ λιγότερα από την απώλεια που πιθανώς θα έχεις εάν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου, ακόμα και αν δεν βρει ή δεν προλάβει να κλέψει κάτι. Ένας διαρρήκτης μπορεί να θελήσει να σπάσει την πόρτα του σπιτιού σου καθώς προσπαθεί να μπει μέσα. Ίσως ακόμα να αντιμετωπίσεις σπασμένα παράθυρα, κατεστραμμένα έπιπλα και άλλες ζημιές γενικής φύσεως. Η επιδιόρθωση των ζημιών εκτός από πολύ χρόνο θα σου στοιχίσει και μεγάλη προσπάθεια και κόπο.

 

συναγερμος σπιτιου εξυπνος κινητο wifi καμερα ασυρματος

Πλησιάζουμε πλέον το 2020 και η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να έχουμε ανά πάσα στιγμή εικόνα και ήχο από το σπίτι μας απομακρυσμένα και να νιώθουμε ασφάλεια με ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού σπιτιού wifi. Για αυτό τον λόγο θα σου παρουσιάσουμε την καλύτερη και πιο εξελιγμένη ίσως λύση συναγερμού που είναι διαθέσιμη!

 

G4S iTOS: Το κορυφαίο έξυπνο σύστημα συναγερμού από τη μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλείας στον κόσμο

συστημα συναγερμου εξυπνο σπιτι wifi κινητο καμερες
Ένα σύστημα συναγερμού τελευταίας γενιάς που σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς τον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Με κάμερες τελευταίας γενιάς και πρόσβαση απο το κινητό σου

συναγερμος σπιτιου g4s itos κινητο wifi καμερες ασυρματος

Ανά πάσα στιγμή, έχεις τη δυνατότητα να δεις τι συμβαίνει στον χώρο σου αλλά και να επικοινωνήσεις σε πραγματικό χρόνο με τους ανθρώπους σου που βρίσκονται εκεί!

 

Ρύθμισε τον συναγερμό σου ή άνοιξε την γκαραζόπορτα από μακριά με το κινητό σου

συναγερμος κινητο wifi ασυρματος γκαραζ εξυπνο σπιτι

 

Έφυγες και ξέχασες να οπλίσεις τον συναγερμό; Θέλεις να ανοίξεις στα παιδιά σου ή στο συνεργείο καθαρισμού ενώ δεν είσαι σπίτι, χωρίς να μοιραστείς τον προσωπικό σου κωδικό; Θέλεις να ανοίξεις την γκαραζόπορτα από απόσταση; Κανένα πρόβλημα! Διαχειρίσου πλήρως τον συναγερμό σου από το κινητό σου.

 

 ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ G4S ⇒ 

 

Συνεχής σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S

g4s itos συναγερμος κεντρο σηματων με καμερα

Το G4S iTOS είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S, μέσω ασφαλούς υπηρεσίας cloud. Έτσι είσαι βέβαιος ότι θα είναι πάντα εκεί, μόλις τους χρειαστείς, ό,τι κι αν συμβεί.

 

 ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ G4S ⇒ 

 

Για να μάθεις περισσότερα για το καταπληκτικό αυτό σύστημα συναγερμού σπιτιού με κάμερες μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω video:

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να πάρεις προσφορά δωρεάν για το σπίτι σου κλικ το παρακάτω link!

 ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ G4S ⇒ 

 

 

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.