Η Salesforce κατασκευάζει πύργο γραφείων στο Σίδνεϊ, δεσμεύοντας 1000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα πέντε χρόνια

Η Salesforce κατασκευάζει πύργο γραφείων στο Σίδνεϊ, δεσμεύοντας 1000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα πέντε χρόνια


Το Salesforce ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι χτίζει έναν άλλο λαμπερό πύργο. Αυτός θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ με θέα στο λιμάνι και στη γραφική Όπερα του Σίδνεϊ. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να προσθέσει 1000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα πέντε χρόνια και να κατασκευάσει τον πύργο με βιώσιμο τρόπο.

Στην πραγματικότητα, Salesforce δεσμεύεται ότι ο νέος πύργος θα είναι ένα από τα πιο πράσινα κτίρια στη χώρα όταν τελειώσουν. "Το κτίριο έχει επιτύχει την πρώτη πιστοποίηση WELL Core και Shell Platinum πριν από την πιστοποίηση, την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση πριν από την πιστοποίηση, και θα επιτύχει ένα αστέρι Green Star Design και As-Built, αντιπροσωπεύοντας την παγκόσμια αριστεία στον τομέα της βιώσιμης σχεδίασης," Elizabeth Salesforce Ο Pinkham έγραψε σε μια ανάρτηση ιστολογίου που ανακοινώνει το έργο.

Όπως είναι ο τρόπος πωλήσεων του Salesforce, πρόκειται να είναι το ψηλότερο κτίριο στην πόλη όταν ολοκληρωθεί, και θα καθίσει στο Circular Quay, επιχειρηματική περιοχή στην πόλη και θα φιλοξενήσει καταστήματα και εστιατόρια στον κεντρικό όροφο. Όπως και με όλους τους σύγχρονους πύργους, πρόκειται να αφιερώσει τον τελευταίο όροφο για να επιτρέψει την ευέλικτη χρήση για τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες. Το κτίριο θα διαθέτει επίσης μια ποικιλία χώρων, μεταξύ των οποίων ένα Κέντρο Καινοτομίας Πωλήσεων για πελάτες, μαζί με κοινωνικά σαλόνια, χώρους ευαισθητοποίησης και διάφορους χώρους συνεργασίας.

Το Salesforce έχει παρουσία στο Sydney για πάνω από 15 χρόνια, σύμφωνα με η εταιρία και αυτός ο πύργος είναι μια προσπάθεια να εδραιωθεί η παρουσία σε έναν ενιαίο και σύγχρονο χώρο με χώρο για επέκταση κατά τα επόμενα πέντε χρόνια και προσθήκη εκατοντάδων νέων υπαλλήλων

Η ανακοίνωση έρχεται στα ψηλά της μιας νωρίτερα φέτος ότι η εταιρία οικοδόμησε ένα παρόμοιο μεγάλο έργο στο Δουβλίνο [19459103] για να συγκεντρώσει τις δραστηριότητες της στην πόλη όπου είχε παρουσία από το 2001.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.