Kickstarter darling Η γεννήτρια μπαταριών EcoFlow Delta δεν είναι αυτό που φαίνεται

Kickstarter darling Η γεννήτρια μπαταριών EcoFlow Delta δεν είναι αυτό που φαίνεται


Το Delta EcoFlow είναι μια νέα γεννήτρια μπαταριών διαθέσιμη στο Kickstarter με απίστευτα αξιόπιστα χαρακτηριστικά. Οι περισσότεροι είναι αληθινοί, μερικοί δεν είναι.

Μια συσκευή όπως η Delta προσφέρει απίστευτη χωρητικότητα αποθήκευσης μπαταρίας. Σχεδιασμένα για περισσότερο από απλή φόρτιση τηλεφώνων και tablet, αυτά μπορούν να λειτουργούν ψυγεία, αντλίες, ηλεκτρικά εργαλεία και ιατρικό εξοπλισμό. Είναι εξαιρετικό για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κάμπινγκ και γενική χρήση, όπου η ισχύς δεν είναι διαθέσιμη. Παρόμοιες συσκευές βρίσκονταν στην αγορά εδώ και μερικά χρόνια, οπότε ήμουν πρόθυμος να επιβεβαιώσω τις απαιτήσεις του EcoFlow

Το Delta EcoFlow μπορεί να επαναφορτιστεί από μια πρίζα στο 80% σε μια ώρα. Είναι καταπληκτικό. Η μπαταρία GoalZero Yeti παρόμοιας έκτασης διαρκεί 25 ώρες. Αυτή η δυνατότητα σημαίνει ότι το Delta μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί περισσότερο από ό, τι οι ανταγωνιστές του.

Η συσκευή είναι επί του παρόντος στο Kickstarter όπου γρήγορα απέκτησε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από πάνω από 2.000 υποστηρικτές. Οι λειτουργίες της συσκευής που εμφανίζονται στη σελίδα Kickstarter είναι σαφείς, αλλά μετά τη δοκιμή μιας μονάδας προπαραγωγής, βρήκα αρκετές από αυτές τις διαφημισμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά παραπλανητικά ή ψευδή

Το Delta είναι το τελευταίο προϊόν από το EcoFlow. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Eli Harris, λέει ότι είναι "η ισχυρότερη γεννήτρια μπαταριών στον κόσμο."

Εν ολίγοις, η Delta είναι μια ικανή γεννήτρια μπαταριών με παρόμοιες δυνατότητες στους ανταγωνιστές. , εάν χρειάζεστε μια γεννήτρια μπαταριών που μπορεί να επαναφορτίσει πολύ πιο γρήγορα από άλλες, το Delta είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαφορετικά, το GoalZero Yeti έχει περισσότερη νόημα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Οι γεννήτριες μπαταριών είναι μια ασφαλέστερη και πιο φορητή επιλογή από τους αντίστοιχους αερίου. Δεν υπάρχουν επιβλαβείς αναθυμιάσεις ή καύσιμα επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους, πιο κοντά στις συσκευές ή τα εργαλεία. Πιο συχνά (αν και όχι με το Δέλτα) είναι σιωπηλοί, κάνοντάς τους τέλειες για κάμπινγκ ή σύντροφο κυνηγιού.

Σε πραγματικό κόσμο, αυτός ο γρήγορος χρόνος επαναφόρτισης θα μπορούσε να βρεθεί χρήσιμος. Πείτε, σε ένα εργοτάξιο ή σε ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης όπου η ηλεκτρική ενέργεια είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά μακριά από ένα καλώδιο επέκτασης – περιπτώσεις στις οποίες χρησιμοποιούνται γενικά γεννήτριες αερίου. Ενώ το Delta είναι πιο δυναμικό από άλλες γεννήτριες μπαταριών, δεν είναι τόσο δυνατό όσο η γεννήτρια αερίου

Η μπαταρία Delta είναι συσκευασμένη με προειδοποίηση ότι η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί πλήρως πριν τη χρήση. Γενικά αγνοώ τις προειδοποιήσεις, αλλά ακολούθησα αυτό και αμέσως συνδέσαμε το. Στιγμιαία, οι οπαδοί στριφογυρίζονταν στη ζωή και η οθόνη εμφάνιζε τα τρέχοντα επίπεδα χρέωσης και πόσο καιρό θα χρειαζόταν για να φτάσει το 100%. Το Δέλτα ήταν 30% και χρειάστηκε 45 λεπτά για να επαναφορτιστεί πλήρως. Λειτουργεί όπως διαφημίζεται και 45 λεπτά αργότερα η μπαταρία ήταν 100%.

Η επαναφόρτιση της μπαταρίας Delta ήταν μια θορυβώδης υπόθεση. Οι ανεμιστήρες είναι δυνατοί και συνεχίζουν να τρέχουν μετά την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Σε σύγκριση με το GoalZero Yeti, αυτό ήταν ένα σοκ. Ο Yeti είναι σιωπηλός όπου δεν είναι το Δέλτα. Κρατάω ένα Yeti 1400 στο υπόγειο μου, συνδεδεμένο και έτοιμο για χρήση. Αλλά με το Delta, ακόμη και όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, οι ανεμιστήρες ισχυρής λειτουργίας εξακολουθούν να τρέχουν πιθανώς για να διατηρήσουν τη μονάδα δροσερή. Το EcoFlow αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής στο Delta είναι πάνω από ένα χρόνο όπου το GoalZero Yeti είναι έξι μήνες. Για μένα, θα προτιμούσα να βάλω τη μπαταρία συνεχώς σε ισχύ, οπότε ξέρω ότι είναι έτοιμο να λειτουργήσει όταν χρειαστεί.

Το Delta επαναφορτίζεται χωρίς εναλλασσόμενο ρεύμα (ένα τούβλο εξουσίας). χρησιμοποιεί το ίδιο είδος καλωδίου με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Η εταιρεία λέει ότι περνώντας από τον μετατροπέα απευθείας, ο Δέλτα μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα φόρτισης σε περισσότερο από 10 φορές το παραδοσιακό καλώδιο προσαρμογέα AC to DC. Αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι ευκολότερο να αντικαταστήσετε ένα χαμένο καλώδιο φόρτισης

Το Delta είναι πολύ ελαφρύτερο από τα ανταγωνιστικά προϊόντα και ο σχεδιασμός του διευκολύνει την κίνηση. Το EcoFlow λέει ότι είναι τραχύ, και αισθάνεται το μέρος. Ακόμη και το δείγμα μου πριν από την παραγωγή αισθάνεται σκληρός και έτοιμος να πάει στη δουλειά. Μεγάλα ελαστικά μαξιλάρια διατηρούν τη μπαταρία στη θέση της και το σκληρό πλαστικό αισθάνεται πιο ανθεκτικό από τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Υπάρχει μια χούφτα βύσματα και έξοδοι γύρω από τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των USB, USB-C και έξι πρίζες AC. Είναι πολλά και παρόμοια σε χωρητικότητα με μεγάλες γεννήτριες αερίου. Οι περισσότερες γεννήτριες μπαταριών έχουν πολύ λιγότερες πρίζες AC, αν και συχνά έχω συμπληρώσει τη δυνατότητα με μικρές λωρίδες ισχύος.


Kickstarter Beware

τάξη και υπερέβη το στόχο της. Φοβάμαι ότι ένας καλός υποστηρικτής θα αναστατωθεί για να μάθει πολλά αξιόλογα διαφημιστικά χαρακτηριστικά είναι ψευδή ή παραπλανητικά.

Ο Δέλτα δεν είναι σιωπηλός. Κάτω από τη λειτουργία, είτε επαναφορτίζοντας ένα κινητό τηλέφωνο είτε τρέχοντας ένα ηλεκτρικό εργαλείο, οι μεγάλοι ανεμιστήρες τρέχουν και στις δύο πλευρές της μπαταρίας. Αυτοί οι ανεμιστήρες λειτουργούν και κατά την επαναφόρτιση της μπαταρίας – ακόμα και όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Το 1969002]  ecoflow delta

Αυτές οι οπαδοί μειώνουν την ανταπόκριση της μπαταρίας Delta. Είναι δυνατά. Πρέπει να αυξήσετε τη φωνή σας για να μιλήσετε πάνω τους. Εξαιτίας αυτών των οπαδών, δεν θα έκανα το κάμπινγκ Delta ούτε θα το χρησιμοποιήσω στην πίσω αυλή για μια ήσυχη συνάντηση. Κατά τη διάρκεια καταστάσεων διακοπής ρεύματος, δεν θα ήθελα να κοιμηθώ κοντά σε αυτό. Αλλά θα το χρησιμοποιούσα για ηλεκτρικά εργαλεία όπως το EcoFlow σε ένα από τα βίντεο επίδειξής του

Μόνο ένα από τα τέσσερα βίντεο στη σελίδα Kickstarter επιτρέπει στους πιθανούς ιδιοκτήτες να ακούν τη μπαταρία Delta. Το τρίτο βίντεο στη σελίδα δείχνει την μπαταρία που τροφοδοτεί ένα τρυπάνι με σφύρα. Έξι δευτερόλεπτα από το βίντεο, το τρυπάνι σταματά να τρέχει και οι ανεμιστήρες της μπαταρίας ακούγονται.

Υπάρχει μια χούφτα ανταγωνιστικών μπαταριών που λειτουργούν χωρίς θορυβώδεις ανεμιστήρες. Έχω πάρει τις μπαταρίες Yeti της GoalZero και είναι υπέροχη παρά την άκρη τους. Είναι πραγματικά αθόρυβοι και μπορούν ακόμα να επαναφορτιστούν από ηλιακούς συλλέκτες και μπαταρίες αυτοκινήτων. Χρησιμοποίησα και τις γεννήτριες μπαταριών από την Jackery, και αυτές είναι επίσης σιωπηλές.

Μίλησα με τον CEO της Ecoflow και τον ιδρυτή Eli Harris κατά τη διάρκεια αυτής της ανασκόπησης. Ήταν σαφές ότι ο κύριος ανταγωνιστής της Ecoflow δεν είναι άλλες μεγάλες μπαταρίες, αλλά μάλλον μικρές γεννήτριες αερίου διαθέσιμες από την Honda και άλλους. Και αυτό έχει πολύ νόημα. Αυτές είναι οι καλύτερες διαθέσιμες γεννήτριες και χρησιμοποιούνται ευρέως για επείγουσα ανάγκη και ευκολία. Αυτές οι μικρές γεννήτριες είναι δυνατές και το Delta Ecoflow είναι πιο ήσυχο από αυτές τις επιλογές, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες εξουσίας.

Όταν ρωτήθηκε γιατί η σελίδα Kickstarter είναι παραπλανητική, είπε "ότι η πλάνη δεν έχει ποτέ καλέσει" (19659002) Η EcoFlow ισχυρίζεται ότι η μπαταρία Delta μπορεί να λειτουργήσει με διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των τρυπανιών, των κυκλικών πριονιών, των κυλίνδρων, πλυντήρια ρούχων και συγκολλητές. Βρήκα αυτή τη δυνατότητα να χτυπήσει ή να χάσει. Παρά το γεγονός ότι κάποια εργαλεία βρίσκονται κάτω από το ισχυρισμό της έντασης και της ισχύος της μπαταρίας Delta, η μπαταρία δεν θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το μικρό ή μεγάλο κυκλικό πριόνι ή πλυντήριο ρούχων. Το EcoFlow ισχυρίζεται επίσης ότι η μπαταρία μπορεί να επαναφορτίσει ένα Tesla. δεν επαναφορτίζει το Chevy Volt μου

Πολλά εργαλεία απαιτούν επιπλέον ισχύ κατά την εκκίνηση και βρήκα ότι οι περισσότερες από αυτές τις απαιτήσεις κύματος υπερβαίνουν τις δυνατότητες της μπαταρίας Delta. Αυτό είναι το ίδιο με άλλες μπαταρίες όπως το GoalZero Yeti. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούσα να βρω ένα εργαλείο στο εργαστήριό μου ότι το Δέλτα τροφοδοτούσε και το Yeti δεν το έκανε. δούλευαν το ίδιο για μένα και έχω πολλά εργαλεία.

Μην σφάλεις τι λέω. Το Delta EcoFlow έχει εντυπωσιακές δυνατότητες κυρίως γύρω από τις δυνατότητες επαναφόρτισης του. Αυτό καθιστά μια ελκυστική επιλογή για τη σωστή χρήση. Είναι συμπαγές και συμπαγές. Διαθέτει πολλές έξοδοι και είναι εύκολο να κινηθεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα lifesaver σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου ένα άτομο εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην εξουσία.

Το Delta έχει κάποια μειονεκτήματα όπως και άλλες γεννήτριες μπαταριών. Δεν προσφέρει δραματική αύξηση στην ηλεκτρική απόδοση σε σχέση με τους ανταγωνιστές, οπότε μην περιμένετε αυτή η μπαταρία να τροφοδοτεί μεγαλύτερες συσκευές. Μην περιμένετε ούτε μια αθόρυβη λειτουργία. Αυτή η τεράστια μπαταρία είναι δυναμική όμως, παραδέχομαι, αυτός είναι ένας σχετικός όρος. Είναι πιο δυνατά από άλλες γεννήτριες μπαταριών, αλλά λιγότερο δυνατά από μια γεννήτρια αερίου.

Θα προτιμούσα να έχουμε μια σιωπηλή γεννήτρια μπαταριών που επαναφορτίζεται αργά έναντι μιας θορυβώδους, γρήγορης επαναφόρτισης μπαταρίας. Χρησιμοποιώ τις γεννήτριες μπαταρίας μου κάμπινγκ και γύρω από το σπίτι όταν η ισχύς βγαίνει. Το Δέλτα έχει νόημα σε ένα εργοτάξιο ή στη σκηνή μιας φυσικής καταστροφής. Δεν μπορώ να ξεπεράσω τους δυνατούς οπαδούς.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.