Παρακολουθήστε ζωντανά, καθώς το Elon Musk παρέχει μια ενημέρωση στο διαστημόπλοιο SpaceX του Starship

Παρακολουθήστε ζωντανά, καθώς το Elon Musk παρέχει μια ενημέρωση στο διαστημόπλοιο SpaceX του Starship


Το SpaceX είναι έτοιμο να παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του προγράμματος Starship, με την ευγένεια του CEO Elon Musk. Το Musk θα δώσει νέα στοιχεία για το σχεδιασμό και την εξέλιξη του Starship στις 8 μ.μ. (9 μ.μ. EDT / 6 PM PDT) από το εργοστάσιο συναρμολόγησης πυραύλων της εταιρείας Boca Chica στο Νότιο Τέξας.

Το πιθανό σκηνικό για την η επικαιροποίηση θα είναι το πρωτότυπο τροχιακό Starship Mk1, το δεύτερο όχημα δοκιμής πτήσης SpaceX έχει παράγει στην ανάπτυξη του Starship. Το πρώτο, το Starhopper, ολοκλήρωσε την αποστολή του να δοκιμάσει δύο πτήσεις χαμηλού υψομέτρου, περιορισμένης διάρκειας – ένα βασικό βήμα που θέτει το σκηνικό για μακρύτερες υπο-τροχιακές δοκιμές μεγάλου υψομέτρου από αυτό το πρωτότυπο Mk1. Το Mk1 θα χρησιμοποιήσει τρεις κινητήρες Raptor αρχικά (και μέχρι έξι τελικά), ενώ το Starhopper χρησιμοποιούσε μόνο ένα.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε με βάση τις προηγούμενες παρουσιάσεις του SpaceX ότι η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Starship και το επερχόμενο Super Βαρύ εκτοξευτή για την παροχή πλήρους επαναχρησιμοποιήσιμης διαστημικής μεταφοράς, ικανής να φέρει φορτίο και πλήρωμα στη Σελήνη, τον Άρη και πέρα ​​από αυτό. Αρχίζοντας στις 7 μ.μ. στο CDT, θα μάθουμε τι θα ακολουθήσει για την εταιρεία στο δρόμο προς αυτόν τον μακροπρόθεσμο στόχο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.