Η Logitech αποκτά το δημοφιλές εργαλείο Streamlabs για streaming παιχνιδιών για περίπου $ 89 εκατομμύρια

Η Logitech αποκτά το δημοφιλές εργαλείο Streamlabs για streaming παιχνιδιών για περίπου $ 89 εκατομμύρια


Αν βρίσκεστε σε live video streaming, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Streamlabs . Κάνουν ένα δημοφιλές εργαλείο ελεύθερου λογισμικού για την επικάλυψη περιεχομένου πάνω από το παιχνίδι που παίζετε, επιτρέποντας στους streamers να αναπαράγουν τα πάντα, από τα λογότυπα χορηγίας έως τις ειδοποιήσεις δωρεών πάνω από το βίντεό τους.

Η Logitech (19659004) Η Streamlabs λέει ότι έχουν περίπου 1,6 εκατομμύρια streamers που χρησιμοποιούν το εργαλείο τους κάθε μήνα, με 161 εκατομμύρια ώρες να ρέουν μέσα από αυτό δεδομένου ότι ξεκίνησε σε beta τον Ιανουάριο του 2018. Έχουν επίσης μια κινητή εφαρμογή συνεχούς ροής, η οποία λέει ότι η εταιρεία έχει περίπου 480.000 χρήστες

Η απόκτηση είναι πολύ καλή λογική. Η Logitech έχει βυθιστεί στο χώρο εδώ και αρκετό καιρό, με ειδικά σχεδιασμένο υλικό για gamers και streamers (όπως, για παράδειγμα, κάμερες που αφαιρούν αυτόματα όλα πίσω από εσάς για επικάλυψη τύπου greenscreen). Τώρα έχουν το λογισμικό για να σπρώξουν τους ανθρώπους να προσπαθήσουν, αφού το υλικό τους είναι όλοι εγκατεστημένος, και είναι ήδη μια αποδεδειγμένη λύση.

Σε μια θέση που ανακοινώνει την απόκτηση ο ιδρυτής Streamlabs Ali Moiz λέει ότι τα εργαλεία τους παραμένουν ελεύθεροι και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν οποιαδήποτε πλατφόρμα που ήδη υποστηρίζουν σήμερα (Windows, Android και iOS.)

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.