Η οθόνη μου Galaxy Fold είναι κατεστραμμένη μετά από μια μέρα

Η οθόνη μου Galaxy Fold είναι κατεστραμμένη μετά από μια μέρα


Ο νέος επανεκκίνηση του Galaxy της Samsung φτάνει αυτήν την εβδομάδα με μία δουλειά: δεν χρειάζεται να σπάσει. Είχα ξοδέψει ήδη χιλιάδες λέξεις που έσπασαν τις πρώτες ενδείξεις του προϊόντος την πρώτη φορά. Αυτός ο γύρος, από την άλλη πλευρά, ήταν περισσότερο για να σιγουρευτεί ότι όλα λειτουργούσαν.

Πίσω τον Απρίλιο ήμουν μεταξύ των κριτών των οποίων η συσκευή λειτούργησε πολύ καλά. Έκανα το πρωτότυπο Fold γύρω από το Bay Area χωρίς πρόβλημα, πολύ για τη διασκέδαση των περίεργων συναδέλφων. Η Samsung συγκέντρωσε τις συσκευές σύντομα μετά, καθώς επέστρεψε στο σχεδιάγραμμα εξαιτίας ζητημάτων με άλλες μονάδες, αλλά η δική μου παρέμεινε πλήρως σε τακτικές

Αυτή τη φορά όμως, δεν ήμουν τόσο τυχερός. Τράβηξα το Fold από την τσέπη μου, ενώ έμεινα στη γραμμή στο CVS μετά από εργασία την άλλη μέρα. Άνοιξα το και έβλεπα κάτι καινούργιο ανάμεσα στις φτερούγες πεταλούδας της οθόνης κλειδώματος. Υπήρχε μια έντονα χρωματισμένη, άμορφη κηλίδα. Μπορείτε να το δείτε εκεί στη φωτογραφία στην κορυφή της ιστορίας (καθώς και μια έκδοση μεγέθυνσης παρακάτω). Δεν είναι τεράστιο. (19659003]

Στο μεγάλο σχέδιο των πτυσσόμενων προβλημάτων οθόνης πρώτης γενιάς, αυτό δεν είναι ένα τεράστιο, κρίνοντας με φωτογραφίες από εκείνους που είχαν προβλήματα με το πρώτο μοντέλο. Σε αυτή την περίπτωση, οι συσκευές στάλθηκαν πίσω με μια ολόκληρη πλευρά μαυρισμένη (σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα της ξεφλούδισμα πίσω ένα laminate που μοιάζει με το προστατευτικό στρώμα συσκευές πλοίο με). Ακόμα, δεν είναι μια ωραία εμφάνιση μετά από περίπου 27 ώρες με τη συσκευή, θεωρώντας ότι δεν είχε πέσει πάνω σε σκυρόδεμα, βυθίστηκε στο νερό ή βήκε. Και η τοποθέτηση του smack dab στο κέντρο μειώνει την επίδραση μιας οθόνης 7,3 ιντσών.

Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι πιέζοντας την οθόνη για να κλείσει τη συσκευή που το έκανε. Η Samsung έχει συλλέξει από τότε τη συσκευή και θα την ξεχωρίζει (πιθανώς στην Κορέα) για να μάθει τι συνέβη. Θα ενημερώσουμε αναλόγως.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η εταιρεία δεν μας προειδοποίησε. Όπως σημείωσα την άλλη μέρα, η Samsung δημοσίευσε ένα βίντεο πριν από την εκτόξευσή της, συμβουλεύοντας τους χρήστες να "Απλά χρησιμοποιήστε μια ελαφριά πινελιά", η ασπρόμαυρη υποσημείωση "Μην ασκείτε υπερβολική πίεση σε αυτό." Το ίδιο το Fold ήρθε με άφθονη προειδοποίηση γραφειοκρατίας κατά της:

 • Υπερβολική πίεση
 • Τοποθέτηση αντικειμένων όπως τα πλήκτρα στην οθόνη πριν την αναδίπλωση
 • Έκθεση του πτυσσόμενου σε νερό ή σκόνη
 • Προσθέτοντας το προστατευτικό οθόνης σας στο υπάρχον προστατευτικό οθόνης
 • εύκολα απενεργοποιημένα αντικείμενα όπως πιστωτικές κάρτες και εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές
 • Δεν υπήρχε τίποτα μέσα στη συσκευή ενώ διπλώθηκε. Δεν το έχω βρεθεί ή τα τρώω μετά τα μεσάνυχτα, και δεν υπάρχει καμία ορατή ζημιά στο στρώμα των φύλλων, επομένως δεν μπορώ πραγματικά να πω οριστικά τι συνέβη εδώ. Και ενώ η οθόνη είναι σίγουρα ακόμα χρήσιμη, νομίζω ότι θα ήμουν πιθανώς … εκνευρισμένος αν είχα μόλις πληρώσει 2.000 δολάρια για ένα ακουστικό και έπρεπε να ασχοληθεί με ένα μεγάλο, ουράνιο τόξο χρωματισμένο blob στο ακριβές κέντρο της οθόνης

  Μέρος της υπηρεσίας λευκών γαντιών που ξεκινάει η Samsung εδώ είναι μια αντικατάσταση οθόνης $ 149. Έχουμε ένα σχόλιο από τη Samsung σχετικά με το θέμα και μοιάζει με αυτό το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να να εμπίπτει στην κανονική χρήση που δεν θα απαιτούσε επιπλέον χρέωση. Ας δούμε τι έχει να πει η εταιρεία σχετικά με το θέμα:

  Έχουμε δει μια ενθουσιώδη ανταπόκριση στην κυκλοφορία του Galaxy Fold σε αρκετές αγορές τις τελευταίες εβδομάδες, με χιλιάδες καταναλωτές να απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν

  Το Galaxy Fold είναι μια συσκευή πρώτης ύλης που κατασκευάζεται με νέα υλικά και τεχνολογίες που του επιτρέπουν να ανοίγει και να κλείνει ακριβώς όπως ένα βιβλίο.

  Ενθαρρύνουμε τους ιδιοκτήτες του Galaxy Fold να διαβάσουν τις οδηγίες φροντίδας που περιλαμβάνονται στο κουτί και στο εγχειρίδιο προϊόντος που διατίθεται στο διαδίκτυο. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις οδηγίες καλύπτονται από την εγγύηση. Εάν έχουν ερωτήσεις, οι ιδιοκτήτες του Galaxy Fold μπορούν να συμβουλεύονται τους ειδικούς προϊόντων της Samsung μέσω της υπηρεσίας Galaxy Fold Premier οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα.

  Το "προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις οδηγίες καλύπτονται από εγγύηση" φαίνεται να είναι το κατάλληλο κομμάτι εδώ.

  Είναι δύσκολο να πούμε πόσο διαδεδομένα είναι αυτά τα θέματα. Όταν η συσκευή κυκλοφορήσει επισήμως στην Βόρεια Αμερική την Παρασκευή, θα υπάρξουν πολύ περισσότερα από αυτά στην άγρια ​​φύση, οπότε θα γνωρίζουμε πιο οριστικά αν πρόκειται για μια πολύ συγκεκριμένη ανωμαλία

  ο ζωντανός ξέρει ότι αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Είχα αναθεώρηση ακουστικά που ακούγονται σαν ηλεκτρικά κουτιά από κασσίτερο, μόνο για να τα ανταλλάξετε με την εταιρεία για την πραγματική συμφωνία. Τα κατασκευαστικά ελαττώματα μπορούν να εμφανιστούν με μονάδες ελέγχου και εμπορικά προϊόντα, όμοια. Γενικά, τέτοια πράγματα δεν προκαλούν ανησυχίες (και τα ζητήματα κατασκευής καλύπτονται συνήθως από εγγυήσεις), αλλά σίγουρα αξίζει να επισημανθεί, δεδομένης της ιστορίας του πρώτου γενεσιουργού προϊόντος με θέματα εμφάνισης.

  Σίγουρα θα σας αφήσουμε γνωρίζετε πώς αυτό το κουνάει έξω και αν οποιοδήποτε συμπέρασμα της Samsung τελικά φτάνει θα εμπίπτει στην εγγύηση της λεπτό εκτύπωσης του Fold ή αν οι χρήστες μπορεί να θέλουν να προϋπολογισμό ένα πρόσθετο $ 149, μόνο σε περίπτωση.

  >Μεταφρασμένο από την Google <
  Source link

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.