Το TechCrunch Break παρέχει πολλές επιλογές για τους συμμετέχοντες με προσοχή στην επιχείρηση


Μπορεί να είχαμε μόλις ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα πλήρους ημέρας που αφιερώθηκε πλήρως στην επιχείρηση στο TechCrunch Sessions: Enterprise την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σχεδιάζουμε να πουλήσουμε αυτό το θέμα σύντομα στο TechCrunch Disrupt τον επόμενο μήνα στο Σαν Φρανσίσκο. Στην πραγματικότητα, έχουμε κάτι για όλους από τους νεοσύστατες επιχειρήσεις σε καθιερωμένες δημόσιες επιχειρήσεις και όλα μαζί με τους επενδυτές και τους βιομηχανικούς φωτιστές για να συζητήσουν όλα τα πράγματα.

Οι εταιρείες SaaS διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο επιχειρησιακό λογισμικό κατά την τελευταία δεκαετία και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα στελεχών της SaaS για να σας προσφέρουμε το πλεονέκτημα της σοφίας τους. Πόσο περίπου Salesforce πρόεδρος, συν-διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής Marc Benioff για εκκινητές; Ο Benioff θα προσφέρει συμβουλές για το πώς να οικοδομήσουμε ένα κοινωνικά υπεύθυνο, επιτυχημένο ξεκίνημα .

Αν ενδιαφέρεστε για το πώς θα πάρετε το κοινό εκκίνησης, θα έχουμε Box Ο Aaron Levie, ο οποίος οδήγησε την εταιρεία του στην IPO το 2015 και η Jennifer Tejada, CEO της PagerDuty Τα δύο στελέχη θα συζητήσουν τις δοκιμασίες και τις δοκιμασίες της διαδικασίας της δημόσιας εγγραφής και τι συμβαίνει μετά την τελική δημοσίευση.

Εν τω μεταξύ, ο συνιδρυτής και ο CTO Cal Henderson, ένας άλλος SaaS η εταιρία που πρόσφατα πρωτολειτούργησε θα συζητήσει πώς να φτιάξει προϊόντα με την Megan Quinn από την Spark Capital, έναν επενδυτή Slack

Μιλώντας για τους επενδυτές, ο Neeraj Agrawal, γενικός συνεργάτης της Battery Ventures, (19459019) που αποκτήθηκε από τη Cisco το 2017 για 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια λίγο πριν από την έναρξη της λειτουργίας της, με την Whitney Bouck, COO της HelloSign και την Jyoti Bansal, CEO και ιδρυτή της Harness (καθώς και πρώην CEO και συνιδρυτής της AppDynamics). υποτιθέμενη σε IPO). Θα μιλήσουν για το τι χρειάζεται για να οικοδομήσουμε μια επιχείρηση SaaS

Δεν έχετε αρκετό SaaS για σας; (19659002] Εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια, έχουμε Dug Song από το Duo, Ο Diya Jolly, η εταιρεία της οποίας πωλήθηκε στη Cisco το 2018 για $ 2.35 δισεκατομμύρια, εξηγώντας πώς να αναπτύξει μια ασφαλή εκκίνηση. Θα χαιρετίσουμε επίσης τον Nadav Zafrir από την Ισραηλινή ομάδα επίσκεψης ασφαλείας 8 για να μιλήσουμε για το ενδιαφέρον θέμα του κατά πόσο οι κατάσκοποι πληρούν την ασφάλεια στην κύρια σκηνή μας.

Ίσως θέλετε να ακούσετε και από κάποια στελέχη εταιρικών επιχειρήσεων. Γι 'αυτό φέρουμε τον Frederic Moll, κύριο υπεύθυνο ανάπτυξης της ομάδας ψηφιακής χειρουργικής στην Johnson & Johnson, για να μιλήσουμε για τα ρομπότ, τον Marillyn A. Hewson, πρόεδρο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Lockheed Martin συζητώντας τη διαστημική βιομηχανία και τον CEO της Verizon Hans Vestberg Η ευκαιρία για τους 570

Θα έχουμε επίσης έμπειρους επιχειρηματίες, Mamoon Hamid από Kleiner Perkins και Michelle McCarthy από την Verizon Ventures.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, θα υπάρχουν επίσης επιχειρήσεις εκκίνησης που εμπλέκονται στο Battlefield και στο Startup Alley. Αν αγαπάτε την επιχείρηση, υπάρχει κάτι για όλους. Ελπίζουμε να το καταφέρετε.

Ακόμα χρειάζεστε εισιτήρια; Μπορείτε να διαλέξετε εκείνους εδώ

( λειτουργία() {
var func = λειτουργία () {
var iframe = document.getElementById ('wpcom-iframe-661cf9b1b8f85f5aae09b8946cafadba')
αν (iframe) {
iframe.onload = συνάρτηση () {
iframe.contentWindow.postMessage ({
'msg_type': 'poll_size',
'frame_id': 'wpcom-iframe-661cf9b1b8f85f5aae09b8946cafadba'
}, "https: / / tcprotectedembed.com").
}}
}}

// Αυτόματη ανεύρεση iframe
var funcSizeResponse = συνάρτηση (e) {

var προέλευση = document.createElement ('a');
origin.href = e.origin;

// Επαληθεύστε την προέλευση του μηνύματος
αν ('tcprotectedembed.com'! == orig.host)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

// Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα είναι σε μορφή που περιμένουμε
αν ('αντικείμενο'! == typeof e.data || undefined === e.data.msg_type)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

διακόπτης (e.data.msg_type) {
περίπτωση 'poll_size: απάντηση':
var iframe = document.getElementById (e.data.request.frame_id);

αν (iframe && '=== iframe.width)
iframe.width = '100%'.
αν (iframe && '= == iframe.height)
iframe.height = parseInt (e.data.height);

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
Προκαθορισμένο:
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
}}
}}

αν ('function' === typeof window.addEventListener) {
window.addEventListener ('μήνυμα', funcSizeResponse, false);
} else αν ('function' === typeof window.attachEvent) {
window.attachEvent ('onmessage', funcSizeResponse);
}}
}}
εάν (document.readyState === 'πλήρης') {func.apply (); / * compat για άπειρη κύλιση * /}
else if (document.addEventListener) {document.addEventListener ('DOMContentLoaded', func, false); }}
else if (document.attachEvent) {document.attachEvent ('onreadystatechange', func); }}
}) ();

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.