Ενημέρωση: Η Walmart τραβά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από τα ράφια των καταστημάτων

Η Κίνα σχεδιάζει τον κανονισμό για τον ηλεκτρονικό τσιγάρο, καθώς η βιομηχανία αναπτύσσεται


Η Walmart σχεδιάζει να τραβήξει ηλεκτρονικά τσιγάρα από τα καταστήματά της

"Δεδομένης της αυξανόμενης ομοσπονδιακής, κρατικής και τοπικής κανονιστικής πολυπλοκότητας και αβεβαιότητας όσον αφορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, σχεδιάζουμε να διακόψουμε την πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων παράδοσης νικοτίνης όλα Walmart και οι θέσεις του Sam's στις ΗΠΑ ", ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. "Θα ολοκληρώσουμε την έξοδο μας μετά την πώληση μέσω του τρέχοντος αποθέματος."

Η είδηση ​​ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε από το CNBC επικαλούμενη τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας

Η κίνηση έρχεται καθώς οι ομοσπονδιακοί ρυθμιστές ασκούν αυξανόμενη πίεση στη βιομηχανία (αν και ο ένοχος φαίνεται να είναι προϊόντα της γκρίζας αγοράς που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση THC – και όχι για τον καπνό).

Εντούτοις, οι ρυθμιστικές αρχές και οι υποστηρικτές της υγείας του ιδιωτικού τομέα είναι ενήμεροι για τις ασθένειες που έχουν πληγεί από τη χώρα. και οι δύο ανησυχούν για τη δραματική αύξηση των ποσοστών εφηβικής ηλικίας και έχουν κάνει κινήσεις για την απαγόρευση των αρωματισμένων ηλεκτρονικών τσιγάρων. Ορισμένες χώρες όπου το κάπνισμα είναι ανεξέλεγκτο κάνουν ένα προκαταρκτικό βήμα απαγόρευσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων συνολικά.

"Δεδομένης της αυξανόμενης ομοσπονδιακής, κρατικής και τοπικής ρυθμιστικής πολυπλοκότητας και αβεβαιότητας όσον αφορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, σχεδιάζουμε να διακόψουμε την πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων παράδοσης νικοτίνης "

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός που συνδέθηκε με τον δισεκατομμυριούχο πρώην δήμαρχο Mike Bloomberg δήλωσε ότι θα δεσμεύσει 160 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει τα παιδιά για να σταματήσετε το χτύπημα . Μόλις μια μέρα αργότερα, ο Λευκός Οίκος είπε ότι θα λάβει μέτρα για την απαγόρευση της πώλησης αρωματισμένων δοχείων ηλεκτρονικού τσιγάρου .

Η διοίκηση της Trump ετοιμάζει αυστηρότερους κανονισμούς για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των αρτυμάτων [19659010] Εν τω μεταξύ, οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης προσπαθούν να βρουν μια αιτία για την ασθένεια των πνευμόνων που σχετίζεται με το άγχος, το οποίο έχει αρρωστήσει τουλάχιστον 530 άτομα στις ΗΠΑ σύμφωνα με νέες εκθέσεις . Μέχρι στιγμής, επτά άνθρωποι έχουν πεθάνει από την ασθένεια, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και δεν έχει συνδεθεί με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις καμία ουσία ή προϊόν

.

Η Walmart έχει ήδη λάβει μέτρα για να περιορίσει την πρόσβαση των εφήβων στα προϊόντα καπνού. Η εταιρεία αύξησε την ηλικία αγοράς για τα προϊόντα καπνού στις 21 στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ήταν μια απάντηση σε ό, τι οι ρυθμιστικές αρχές ονόμαζαν μια «επιδημία» εφηβικής ηλικίας με τουλάχιστον το 25% των φοιτητών που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα

. Όλα αυτά προκαλούν κακά νέα για τον Juul, τον κορυφαίο προμηθευτή ηλεκτρονικών τσιγάρων που συγκέντρωσε $ 12,8 δισ. από τον γίγαντα του καπνού Altria Group σε μια επένδυση του Δεκεμβρίου του 2018.

Ως κυρίαρχη επωνυμία ηλεκτρονικού τσιγάρου, με ποσοστό αγοράς περίπου 70%, η εταιρεία έχει γίνει το επίκεντρο του ρυθμιστικού ελέγχου . Νωρίτερα αυτό το μήνα, η FDA απειλούσε την εταιρία y με ρυθμιστικές ενέργειες ως αποτέλεσμα των πρακτικών μάρκετινγκ

Η Juul δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με όλους τους κανονισμούς που επιβάλλει η κυβέρνηση. Όταν η τελευταία πρόταση για την ομοσπονδιακή απαγόρευση των αρωματισμένων προϊόντων βγήκε, η εταιρεία είπε: "Συμφωνούμε με την ανάγκη επιθετικής δράσης σε ευρεία κατηγορία για τα αρωματισμένα προϊόντα. Θα συμμορφωθούμε πλήρως με την τελική πολιτική της FDA όταν θα είναι αποτελεσματική. "

Η Walmart δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό τη στιγμή της δημοσίευσης

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.