Μια εκρηκτική παράβαση της σύμβασης κατά του πρώην συνεργάτη της Sequoia Capital, Michael Goguen, έπεσε

Μια εκρηκτική παράβαση της σύμβασης κατά του πρώην συνεργάτη της Sequoia Capital, Michael Goguen, έπεσε


Πριν από τρεισήμισι χρόνια, μια δίκη χτύπησε το San Mateo, Ca. δικαστήριο του νομού που εντόπισε εν συντομία την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, δεδομένης της πολύβουης φύσης της. Ο εναγόμενος: ο μακροβιότερος VC Michael Goguen, ο οποίος είχε περάσει 20 χρόνια με την Sequoia Capital στο Menlo Park, Ca. Ο ενάγων: ένας πρώην οικολόγος που τον περιέγραψε μέσω της κατάθεσης ως "χειρότερου αρπακτικού από τους διακινητές ανθρώπων". Είπε στην κατάθεση ότι θα γνωρίζει, έχοντας γίνει «θύμα της εμπορίας ανθρώπων» στην ηλικία των 15 ετών, στην Αμερική το 2001 "και στη συνέχεια" πωλείται σαν χορευτής σε μια λέσχη ταινιών "στο Τέξας, όπου λέει ότι συναντήθηκε αρχικά με τον Goguen

Αυτό που ήθελε από την αγωγή ήταν χρήματα που της είπε ότι του χρωστάει ο Γκόγουεν: 40 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερις δόσεις που ανέφερε η αγωγή ήταν για «αποζημίωση για τη σεξουαλική κακοποίηση και για [a sexual] λοίμωξη που υπέστη από αυτόν». Σύμφωνα με το δικόγραφο, ο Goguen συμφώνησε με αυτούς τους όρους, καταβάλλοντας στον Baptiste μια πρώτη δόση των 10 εκατομμυρίων δολαρίων πριν αρνηθεί

Την εποχή εκείνη, ο Goguen κάλεσε τους ισχυρισμούς «τρομακτικούς» και πρότεινε ότι ο Baptiste ήταν ένας απεσταλμένος εραστής, λέγοντας ότι είχαν «μια ρομαντική σχέση 10+ ετών που τελείωσε άσχημα». Επίσης, υπέβαλε cross comp

Σήμερα, αυτή η διαμάχη ζει, αλλά η υπόθεση του Baptiste εναντίον του Goguen απλώς απορρίφθηκε από τον διαιτητή Read Ambler, έναν συνταξιούχο δικαστή που υπηρετούσε 20 χρόνια στο ανώτατο δικαστήριο της επαρχίας Santa Clara και ο οποίος έγραψε σε απόφαση που κατέθεσε χθες στο Σαν Ματέο ότι οι αποτυχίες του Βαπτιστή να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις καταδίκασαν την περίπτωσή της, όπως και η αποτυχία της να παράγει έγγραφα απαραίτητα στη διαδικασία ανακάλυψης

. εσκεμμένος ", γράφει ο Ambler. "Ο Baptiste φαίνεται να πιστεύει ότι οι πληροφορίες που ανταποκρίνονται στην επίμαχη ανακάλυψη είτε δεν έχουν σημασία είτε όσον αφορά τις ιατρικές εξετάσεις που δεν επιτρέπονται από το νόμο. Ενώ η Baptiste είναι ελεύθερη να πιστέψει αυτό που θέλει να πιστέψει, οι εντολές είναι δεσμευτικές για το Baptiste και η μη τήρηση των εντολών είναι απαράδεκτη. "

Ο Baptiste δεν έχει επί του παρόντος νομική εκπροσώπηση, αν και εκπροσωπήθηκαν τέσσερις ομάδες δικηγόρων

Η Patricia Glaser, ένας υψηλόβαθμος δικηγόρος που πήρε την υπόθεση του Baptiste αρχικά (και αργότερα συμφώνησε να εκπροσωπήσει τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουέινσταϊν) ζήτησε να απαλλαγεί από την υπόθεση πέντε μήνες αργότερα, "Πρόσφατα, ένα ζευγάρι που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και λειτουργεί το Sherman Law Group στο Λος Άντζελες υπέβαλε πρόταση για ανακούφιση ως σύμβουλος του Baptiste, αναφέροντας" ασυμβίβαστες διαφορές και κατανομή της επικοινωνίας " 19659002] Οι δικηγόροι του Goguen λένε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τις αντανακλαγές του εναντίον του Baptiste και προσβλέπει στην «πλήρη δικαίωση».

Παρόλο που ο Ambler δεν παρατήρησε ποτέ επί της ουσίας ή του Baptiste ισχυρισμοί, ο δικηγόρος της Goguen, Diane Doolittle, δήλωσε σήμερα σε δήλωσή του ότι: «Η εντυπωσιακή αγωγή της Amber Laurel Baptiste εναντίον του venture capitalist της Silicon Valley Michael Goguen κατέρρευσε χθες με το βάρος του ψεύδους του, του επαναλαμβανόμενου, σθεναρού και εκούσιου παραπτώματος του Βαπτιστή. Κατά τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης, ο Βαπτιστής απέκρυψε τον εαυτό της, απέκρυψε, κατέστρεψε και παραποίησε βασικά αποδεικτικά στοιχεία και επέδειξε την περιφρόνησή του για το νομικό σύστημα συστηματικά παραβιάζοντας πολλές δικαστικές αποφάσεις ». η δίκη εναντίον του Goguen ώθησε τη Sequoia να χωρίσει τους τρόπους μαζί του σχεδόν αμέσως. Αργότερα την ίδια μέρα που η TechCrunch έσπασε νέα στοιχεία για το αδίκημα το 2016 ένας εκπρόσωπος της Sequoia μας είπε ότι ενώ η εταιρεία κατανοούσε ότι «οι ισχυρισμοί των σοβαρών ατασθαλιών» είναι «μη αποδεδειγμένοι και άσχετοι με την Sequoia» ωστόσο, αποφάσισε ότι η αναχώρηση του Mike ήταν η κατάλληλη πορεία δράσης.

Ο Goguen, ο οποίος πώλησε σπίτι με έπαθλο 11 εκατομμυρίων δολαρίων στο Atherton, Ca., το 2017, πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου τα τελευταία χρόνια σε άλλο σπίτι στο Whitefish της Montana , όπου φαινόταν να ντύνει τους ντόπιους. Μια ιστορία του Αυγούστου για το Goguen στο The Missoulian για μια ξεχωριστή περίπτωση τον περιγράφει "γνωστό τοπικά για φιλανθρωπικές επιχειρήσεις."

Συνεχίζει την ιστορία: "Τέτοιες δωρεές έχουν χρηματοδοτήσει την ομάδα εργασίας της Montana για τα εγκλήματα κατά των παιδιών και μια ομάδα Flathead που διδάσκει τα κορίτσια να κωδικοποιούν. Δύο Bear Air, η βορειοδυτική του εξόρυξη έρευνας και διάσωσης Montana που είναι ελεύθερη σε όποιον το έχει ανάγκη, έχει εκτελέσει πάνω από 500 αποστολές και 400 διασώσεις, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή και τον επικεφαλής πιλότο Jim Pierce. Ο Goguen έχει ολοκληρώσει προσωπικά 30 διασώσεις, ανέφερε το Φεβρουάριο η Daily Inter Lake. Το Flathead Beacon αναφέρει ότι τιμήθηκε με το βραβείο Great Whitefish νωρίτερα φέτος. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.