Το Amazon παραγγέλνει 100K ηλεκτρικά φορτηγά από την Rivian ως μέρος του ουδέτερου άνθρακα μέχρι το 2040

Το Amazon παραγγέλνει 100K ηλεκτρικά φορτηγά από την Rivian ως μέρος του ουδέτερου άνθρακα μέχρι το 2040


Η Amazon θα εντείνει τις προσπάθειές της για μείωση των κλιματικών επιπτώσεων, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος Jeff Bezos . Η εταιρεία θα παραγγείλει 100.000 ηλεκτρικά φορτηγά από το Rivian του Michigan ως μέρος αυτής της δέσμευσης, ανέφερε ο Bezos. Ο γίγαντας του εμπορίου θα επιδιώξει να επιτύχει το στόχο του να γίνει ουδέτερο από άποψη άνθρακα μέχρι το 2040 – 10 χρόνια νωρίτερα από ό, τι περιγράφεται από τη συμφωνία του Παρισιού του Παρισιού . ανακοίνωσε ότι το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα οφείλεται στην αύξηση της κλιματικής αλλαγής, η οποία ήταν πιο επιθετική από ό, τι ακόμη και κάποιες από τις πιο σοβαρές προβλέψεις που είχαν προβλέψει πριν από πέντε χρόνια από την συμφωνία του Παρισιού

Οι πρωταρχικές προσπάθειες του Αμαζονίου η ουδέτερη άνθρακα της εταιρείας είναι ομαδοποιημένη σύμφωνα με ένα σχέδιο που η εταιρεία καλεί την "δέσμευση για το κλίμα", η οποία θα είναι ανοιχτή και σε άλλες εταιρείες. Εκτός από τις προσπάθειες όπως η παραγγελία για τα οχήματα παράδοσης χωρίς εκπομπές, η Amazon θα επιδιώξει επίσης να μειώσει το αποτύπωμα της με άλλα μέσα, όπως η ηλιακή ενέργεια και οι αντισταθμίσεις άνθρακα

. τη μεγαλύτερη παραγγελία μέχρι σήμερα για οχήματα ηλεκτρικής παραλαβής και ότι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται στην πραγματικότητα για το Αμαζονίου ξεκινώντας το 2021 . Η Amazon οδήγησε σε επενδυτικό γύρο ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Rivian τον Φεβρουάριο και η εταιρεία ανακοίνωσε ένα περαιτέρω 350 εκατομμύρια δολάρια από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας Cox Automotive . Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford αποκάλυψε επίσης μια επένδυση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων στην Rivian τον Απρίλιο .

Η Rivian σχεδιάζει επίσης να κατασκευάσει και να μεταφέρει φορτηγά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού φορτηγού και του SUV που αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου έτους. σκοπεύει να αρχίσει να παραδίδει στους πελάτες το 2020.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.