Το Leeto βοηθά τα συμβούλια επιχειρήσεων να διαχειρίζονται τα προνόμια

Το Leeto βοηθά τα συμβούλια επιχειρήσεων να διαχειρίζονται τα προνόμια


Η γαλλική εκκίνηση Leeto παρέχει μια υπηρεσία για τα γαλλικά συμβούλια επιχειρήσεων, γνωστότερα ως comités d'entreprise .

Η Leeto ανέλαβε πρόσφατα ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων (2 εκατομμύρια ευρώ) από τους Founders Future και διάφορους επιχειρηματικούς αγγέλους, όπως ο Thomas Rebaud ( Meer), Benjamin Netter (Οκτώβριος) και Vincent Luciani (Artefact).

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα γαλλικά συμβούλια επιχειρήσεων, κάθε γαλλική εταιρεία με περισσότερους από 50 υπαλλήλους πρέπει να εκλέξει εκπροσώπους για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων 2020, οι εταιρείες με περισσότερους από 11 υπαλλήλους θα έχουν συμβούλιο επιχείρησης. Αποτελούν τη διασύνδεση μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων και ψηφίζουν για τις στρατηγικές κινήσεις

. Εκτός από το ρόλο αυτό, οι επιχειρήσεις πρέπει να παραδίδουν κάθε χρόνο έναν μικρό προϋπολογισμό στο συμβούλιο των εργαζομένων. Τα συμβούλια επιχειρήσεων μπορούν στη συνέχεια να επιστρέψουν πολιτιστικές ή αθλητικές δραστηριότητες, να εκδώσουν κάρτες δώρων για τα Χριστούγεννα, να δώσουν εισιτήρια κινηματογράφου κ.λπ.

Και το Leeto θέλει να διαχειριστεί τον προϋπολογισμό αυτό ειδικότερα. Πολλές εταιρείες έχουν επί του παρόντος μια δυσκίνητη διαδικασία. Πρέπει να στείλετε αποδείξεις για τα μαθήματα γιόγκα, να βρείτε ένα κατάστημα που δέχεται τις δωροκάρτες σας … Είναι ακόμη χειρότερο για τους αντιπροσώπους, καθώς πρέπει να παραγγείλουν χαρτί δώρων και να βεβαιωθείτε ότι όλοι παίρνουν τις δωροκάρτες στο γραφείο τους

ένα λογισμικό-as-a-service σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα αυτά από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Μπορείτε να προσθέσετε εργαζόμενους και στη συνέχεια να τους χορηγήσετε προνόμια.

Αργότερα φέτος, κάθε υπάλληλος θα πάρει ένα προπληρωμένο Mastercard που μπορεί να συμπληρώσει και να διαχειριστεί το συμβούλιο των εργαζομένων. Για παράδειγμα, οι εκπρόσωποι μπορούν να εκδώσουν 500 ευρώ ετησίως για διακοπές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι εργαζόμενοι μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κάρτα για να πληρώσουν για συνδρομή Netflix, εισιτήρια τρένων, εισιτήρια μουσείων και άλλα. Λειτουργεί λίγο σαν Lunchr αλλά για τα συμβούλια επιχειρήσεων

Εάν οι εργαζόμενοι πάνε διακοπές και ξεχάσουν την κάρτα τους, μπορούν επίσης να μεταφορτώσουν τις επιλέξιμες δαπάνες για να τους επιστραφούν, ακόμη και αν πληρώσουν με προσωπική κάρτα. 19659002] Από την πλευρά του συμβουλίου εργαζομένων, το Leeto θέλει να διευκολύνει τη διαχείριση της λογιστικής και την αποστολή ειδοποιήσεων στους υπαλλήλους. Το Leeto κοστίζει σήμερα € 3 ανά υπάλληλο ανά μήνα, αλλά αυτό προέρχεται απευθείας από τον προϋπολογισμό του συμβουλίου εργαζομένων, έτσι οι υπάλληλοι δεν το πληρώνουν.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.