Πρωτόκολλο περιεχομένου πρωτοτύπου: Η οικογένεια διερευνά μια μυστική ευαγγελική ομάδα

Πρωτόκολλο περιεχομένου πρωτοτύπου: Η οικογένεια διερευνά μια μυστική ευαγγελική ομάδα


Το "The Family" είναι μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix με βάση το έργο του δημοσιογράφου Jeff Sharlet, του οποίου τα βιβλία υπόσχονται να αποκαλύψουν τον «μυστικό φονταμενταλισμό στην καρδιά της αμερικανικής εξουσίας» και τον «φονταμενταλισμό απειλή για την αμερικανική δημοκρατία ».

Η Sarah Perez μας συνοδεύει στο τελευταίο επεισόδιο του του πρωτότυπου περιεχομένου podcast για να συζητήσουμε τη σειρά σειρών που προσφέρουν μια συναρπαστική ματιά σε μια μυστική ομάδα ευαγγελικών χριστιανών γνωστών μόνο ως The Οικογένεια. Το 1969003, ενώ η σειρά ανοίγει με εκτεταμένες, απειλητικές και συχνά τυχαίες αναπαράξεις που δείχνουν την εισαγωγή της Sharlet στην οικογένεια, τα πιό πρόσφατα επεισόδια προσφέρουν μια ευρύτερη προοπτική, συνεντεύξεις με πρόσωπα που αποτελούν μέρος ή παραμένουν συμπαθητικά στην οργάνωση και πιέζοντας τον Sharlet για το κατά πόσο η άποψή του για την οικογένεια είναι σωστή

Τέλος, η "οικογένεια" φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για να εγείρει ερωτήσεις – μια συγκεκριμένη οργάνωση και για τον ευρύτερο ρόλο του Χριστιανισμού στην αμερικανική πολιτική – απ 'ό, τι στην απάντησή τους. Είναι μια αξιοθαύμαστη στάση, αλλά κάποιος μπορεί να αφήσει τους θεατές λίγο δυσαρεστημένοι όταν φτάσουν στο τέλος της σειράς των πέντε επεισοδίων

Εκτός από την κριτική μας, συζητάμε επίσης Η ανακοίνωση της Apple σχετικά με την τιμολόγηση και η ημερομηνία έναρξης της 1ης Νοεμβρίου Μπορείτε να ακούσετε στον παίκτη παρακάτω, να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Podcasts της Apple ή να μας βρείτε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast της επιλογής σας. Εάν σας αρέσει η εκπομπή, παρακαλούμε ενημερώστε μας αφήνοντας μια κριτική για την Apple. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε σχόλια απευθείας . (Ή προτείνουμε παρουσιάσεις και ταινίες για εμάς να το αναθεωρήσουμε!)

Και αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, δείτε πώς καταρρέει το επεισόδιο:
0:00 Εισαγωγή
0:53 Ανατροφοδότηση ανάγνωσης
3:30 Apple TV + τιμολόγηση και ημερομηνία έναρξης
16:59 "Η Οικογένεια" κριτική

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.