Παρά τις αλλαγές στις πολιτικές ανατροπής, η DoorDash αναφέρει ότι η αμοιβή πίσω δεν είναι «επίμαχη εδώ»

Παρά τις αλλαγές στις πολιτικές ανατροπής, η DoorDash αναφέρει ότι η αμοιβή πίσω δεν είναι «επίμαχη εδώ»


Όταν το το DoorDash ανακοίνωσε τις αλλαγές στο μοντέλο της ανατροπής τον περασμένο μήνα ήταν σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ορισμένοι εργαζόμενοι, ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν αρκεί. Εκτός από την επιθυμία για δίκαιους μισθούς, θέλουν να επιστρέψουν .

Υπό το φως της ανακοίνωσης του DoorDash, "

" Δεν υπάρχει καμία "επιστροφή αμοιβής" στο θέμα εδώ, επειδή κάθε εκατό κάθε συμβουλή στο DoorDash πήγε πάντοτε και πάντα θα πάει στο Dashers ", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της DoorDash στο TechCrunch μέσω της

Όταν η Instacart άλλαξε τις πρακτικές της αναστολής στις αρχές του τρέχοντος έτους, αντιστάθμισε επίσης αναδρομικά τους αγοραστές όταν συμπεριλήφθηκαν συμβουλές στα ελάχιστα πληρωμής . "

" Μια ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία τρίτων επιβεβαίωσε ότι η Dashers πληρώθηκε όπως εξηγήθηκε στην ιστοσελίδα μας και στην εφαρμογή μας: η Dashers έλαβε έναν ελάχιστο βασικό κόλπο από το DoorDash, συν το 100% των συμβουλών των πελατών, καθώς και επιπλέον αμοιβή για ορισμένες παραγγελίες για να φθάσουν στο εγγυημένο ελάχιστο ", δήλωσε ο εκπρόσωπος. "Μια υπενθύμιση ότι σύμφωνα με το παλιό μας μοντέλο, το DoorDash θα ενίσχυε την αμοιβή εάν ένας πελάτης δεν άφησε άσχημα ή καθόλου άκρη. Αν και η πληρωμή ώθησης είχε ως στόχο να βοηθήσει την Dashers, αναγνωρίζουμε ότι είχε επίσης το αθέλητο αποτέλεσμα κάνοντας κάποιους πελάτες να αισθάνονται ότι οι συμβουλές τους δεν είχαν σημασία. Σύμφωνα με το νέο μας μοντέλο, κάθε δολάριο θα είναι ένα επιπλέον δολάριο στην τσέπη του Dasher. "

Επιπλέον, το DoorDash αναφέρει ότι θα αυξήσει το ποσό που πληρώνει κατά μέσο όρο μέσω βασικών αμοιβών και επιδομάτων. "Αυτή η δέσμευση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, γι 'αυτό θα συνεργαστούμε με το ίδιο αυτό ανεξάρτητο τρίτο μέρος για να διασφαλίσουμε ότι τα κέρδη της Dasher στο πλαίσιο αυτού του νέου μοντέλου θα αυξηθούν", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Dashers.

Όπως ανακοίνωσε προηγουμένως η DoorDash, οι νέες πολιτικές πληρωμών θα τεθούν σε ισχύ αυτό το μήνα μετά την ανατροφοδότηση από τις δοκιμές της. Από την ανακοίνωση, ωστόσο, η DoorDash έχει διαθέσει 30 εκατομμύρια δολάρια σε μια επιτροπή εκστρατείας για την καθιέρωση μιας πρωτοβουλίας για το 2020 που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να παρέχουν παροχές στους εργαζόμενους, να θεσπίσουν μισθολογικές υποχρεώσεις και εγγυήσεις, να προσφέρουν ευελιξία και να αποδείξουν ότι οι οδηγοί δεν είναι υπάλληλοι. Η Lyft και η Uber έχουν επίσης θέσει το καθένα 30 εκατομμύρια δολάρια στην πρωτοβουλία . Εν τω μεταξύ, ο AB-5 θα βοηθούσε να εξασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι της οικονομίας των εργαζομένων θα δικαιούνται ελάχιστο μισθό, αποζημίωση των εργαζομένων και άλλα οφέλη απαιτώντας από τους εργοδότες να εφαρμόσουν τη δοκιμή ABC. Το νομοσχέδιο, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2018, αποσκοπεί στην κωδικοποίηση της απόφασης που θεσπίστηκε στο Dynamex Operations West, Inc. κατά Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες . Στην περίπτωση αυτή, το δικαστήριο εφάρμοσε τη δοκιμή ABC και αποφάσισε ότι η Dynamex κακώς ταξινόμησε τους εργαζόμενους ως ανεξάρτητους εργολάβους

. Σύμφωνα με τη δοκιμή για να μπορεί ένας μισθωτής να ταξινομήσει νομίμως έναν εργαζόμενο ως ανεξάρτητο πρέπει να αποδείξει ότι ο εργαζόμενος είναι ελεύθερος από τον έλεγχο και την κατεύθυνση της οντότητας μίσθωσης, εκτελεί εργασίες εκτός του πεδίου δραστηριότητας της επιχείρησης και ασχολείται τακτικά με "ανεξάρτητο εμπόριο, επάγγελμα ή επιχείρηση της ίδιας φύσης με την εργασία "

Το νομοσχέδιο δεν έχει ακόμη υπογραφεί, αλλά ο κυβερνήτης Gavin Newsom αναμένεται να το πράξει. Προχωρώντας προς τα εμπρός, μπορούμε σίγουρα να περιμένουμε το DoorDash να συνεχίσει να υποστηρίζει το μοντέλο του ανεξάρτητου εργαζόμενου. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε οι διοργανωτές από την Ουάσινγκτον να συνεχίσουν να υποστηρίζουν καλύτερους μισθούς και προστασίες

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.