Ο Zyl αυξάνει τα 1,1 εκατομμύρια δολάρια για να αναζωογονήσει παλιές αναμνήσεις από τις φωτογραφίες σας

Ο Zyl αυξάνει τα 1,1 εκατομμύρια δολάρια για να αναζωογονήσει παλιές αναμνήσεις από τις φωτογραφίες σας


Η γαλλική εκκίνηση Zyl έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια (1 εκατομμύριο ευρώ) σε ένα γύρο με OneRagtime . Η εταιρία έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βρει τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και βίντεο στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

Τώρα που τα smartphones βρίσκονταν για λίγο, πολλοί άνθρωποι έχουν χιλιάδες ασαφείς φωτογραφίες στη συσκευή iPhone ή Android. Και οι πιθανότητες δεν είναι να γυρίζετε συχνά πίσω για να κοιτάξετε παλιές διακοπές και σημαντικά γεγονότα της ζωής.

Το Zyl το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία κάνει τη βαριά ανύψωση για σας. Η εφαρμογή σαρώνει τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας για να βρείτε σημαντικές αναμνήσεις και φωτογραφίες που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Έχει ακόμη κατοχυρώσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ορισμένους από τους αλγορίθμους του.

Ωστόσο, η αναγνώριση φωτογραφιών και βίντεο είναι μόνο ένα πράγμα. Για να μετατρέψει αυτή τη διαδικασία σε μια εμπειρία διασκέδασης με νοσταλγία, η εφαρμογή σάς στέλνει μια ειδοποίηση κάθε μέρα για να σας πει ότι η Zyl έχει εντοπίσει μια νέα μνήμη – την ονομάζουν Zyl. Όταν πατήσετε σε αυτό, η εφαρμογή αποκαλύπτει αυτή τη μνήμη και μπορείτε να την μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να περιμένετε άλλες 24 ώρες για να ξεκλειδώσετε μια άλλη Zyl. Αυτή η αργή προσέγγιση είναι το κλειδί καθώς περνάτε περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας τις Zyls και μοιράζοντάς τους με τους αγαπημένους σας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Zyl επεξεργάζεται τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας στο iPhone ή Απευθείας συσκευή Android. Οι φωτογραφίες δεν αποστέλλονται στον εξυπηρετητή της εταιρείας.

Ακολούθως, ο Zyl σχεδιάζει να εμπλουτίσει τη συλλογή σας Zyls με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν τρόπο απρόσκοπτης ανταλλαγής φωτογραφιών από την ίδια εκδήλωση ζωής με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και αν αυτά βρίσκονται σήμερα σε πολλαπλά smartphones

Με το σημερινό γύρο χρηματοδότησης, η εταιρεία θέλει να βελτιώσει την εφαρμογή και να φτάσει σε εκατομμύρια χρήστες . Το Zyl έχει ήδη εντυπωσιακά ποσοστά διατήρησης, με το 38% των χρηστών να ανοίγει τακτικά την εφαρμογή σε διάστημα 5 εβδομάδων ή και περισσότερο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.