iPhone 11 Pro hands-on

iPhone 11 Pro hands-on


Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο συμβάν στο iPhone στην πρόσφατη μνήμη, το σημερινό μεγάλο λανσάρισμα ήταν το πρώτο. Η Apple ξεκίνησε την παράσταση με διάφορα demos παιχνιδιών από το Arcade, προτού προχωρήσει σε τηλεοπτικές πρεμιέρες. Το νέο iPhone δεν πήρε αναγκαστικά πίσω κάθισμα, αλλά υπάρχει ελάχιστη αμφιβολία ότι αυτό το γεγονός ήταν ένα βασικό κομμάτι στην αλλαγή μηνυμάτων για την εταιρεία.

Η μεγάλη ανακοίνωση είδε επίσης μια αλλαγή στην τοποθέτηση του iPhone σε ένα πλαίσιο μείωσης των πωλήσεων smartphone. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι πωλήσεις των συσκευών είναι κάτω από το πλάτος, φυσικά – μαζί με όλους τους άλλους στη βιομηχανία έχουν γράψει γι 'αυτούς δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες φορές. Η ερμηνεία της τιμής είναι μεγάλη και το iPhone 11 βρίσκει την εταιρεία αναπροσαρμογή αναλόγως.

Η συσκευή παίρνει το σημείο της γραμμής R – μεγάλο πωλητή για την Apple. Αυτή τη φορά η "ναυαρχίδα" του entry-level είναι $ 699, ενώ τα Pro και Pro Max εισέρχονται για τις συσκευές premium, αξίας $ 999 και $ 1.099, αντίστοιχα. Η Apple έθεσε αυτές τις τιμές με το iPhone X πριν από δύο χρόνια και δεν κοίταξε πίσω.

Η Apple έχει επίσης εγκατασταθεί πραγματικά σε ένα στυλ. Τα 11 είναι σχεδόν αδιαίρετα από τους προκατόχους τους, επικεφαλής. Οι οθόνες έχουν υποβληθεί σε "Super Retina XDR" στους επαγγελματίες. Και οι δύο είναι 458 PPI, 5.8 και 6.5 ιντσών, αντίστοιχα.

Η εγκοπή παραμένει, ακόμη και όταν οι εταιρείες όπως η Samsung πιέζουν σε ένα πιο λεπτό μοντέλο διακοπής (για να μην αναφέρουμε όλες αυτές τις εταιρείες που πειραματίζονται pop-up κάμερες). Δυστυχώς, δυστυχώς, για τη θύρα Lightning. Η Apple το έβγαλε για USB-C στο iPad Pro και, ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω να ακολουθήσει το iPhone. Περνάω αυτό που αισθάνεται σαν ένα καλώδιο Lightning ένα μήνα, λόγω της φθοράς στη σύνδεση.

Αυτό θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2020 (τα δάχτυλα διασχίζονται). Έτσι, επίσης, θα 5G, αν και η εταιρεία έκανε λόγο για "ταχύτερη κυτταρική" σε μια γρήγορη μείωση όλων των χαρακτηριστικών που δεν είχε χρόνο να ανακοινώσει στη σκηνή. Το ίδιο ισχύει και για τη φημολογούμενη βελτιωμένη κάμερα FaceTime. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει γρηγορότερα και από περισσότερες γωνίες, έτσι θα μπορείτε (θεωρητικά) να ελέγχετε τα μηνύματα ενώ το τηλέφωνο τοποθετείται σε ένα τραπέζι. Μεγάλη, αν είναι αλήθεια

 Apple iPhone 11 8245 4CCE AEA3 A3CC65F5E188

Ομιλητής φωτογραφικών μηχανών, αυτό είναι το biggie εδώ, φυσικά. Συνεχίζει να είναι το τελευταίο μάρκετινγκ για την καινοτομία των smartphone. Και πάλι, το υλικό είναι κάτι καλό για τα smartphones. Δεν φαίνεται να υπάρχει τόπος χώρου για καινοτομία, αλλά για την κάμερα. Το τηλεφωτογραφικό φανάρι iPhone 11, για φακούς ευρείας και υπερυψηλής γωνίας. Το 19650012] Οι φωτογραφικές μηχανές των επαγγελματιών είναι οι εξής:

12MP ευρυγώνια κάμερα (26mm f / 1.8), 12MP ultra wide (13mm f / 2.4), συν μια τηλεφακή 12MP (52mm f / 2.0). Όλοι μπορούν να φωτογραφίσουν βίντεο 4K σε 60FPS.

Είναι σε μια περίεργη τετραγωνική σειρά (έναντι, ας πούμε, οι τρεις κάτω κάθετες στην τελευταία Samsung). Στην πραγματικότητα, όλες οι εκδόσεις του iPhone 11 έχουν μια κάμπα κιβώτιο κάμερας στο πίσω μέρος, για χάρη, φανταστεί κανείς, της αισθητικής ομοιομορφίας. Όπως έχουμε ήδη παρατηρήσει, το μεγαλύτερο μέρος της καινοτομίας στις κάμερες smartphone συμβαίνει στην πλευρά του λογισμικού και αυτό φαίνεται να συμβαίνει εδώ. Το μεγάλο χαρακτηριστικό είναι η Deep Fusion

 Το iPhone 11 της Apple

Λειτουργεί παρόμοια με τις φωτογραφίες HDR, δημιουργώντας ένα τεράστιο σύνθετο υλικό. Εδώ χρησιμοποιεί εννέα φωτογραφίες, με τα βέλτιστα εικονοστοιχεία που επιλέγονται από την εκμάθηση μηχανών στο σκάφος για εξαιρετικά φανταχτερές φωτογραφίες που θα μειώσουν σημαντικά το θόρυβο της εικόνας.

Οι συσκευές είναι οι πρώτες που αγωνίζονται στο νέο τσιπ A13 της Apple, το οποίο υπόσχεται πολύ πιο γρήγορη επεξεργασία – το "το ταχύτερο σε ένα smartphone", σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια, φέρνοντάς μας πίσω στο περιεχόμενο που συζητούσαμε στην κορυφή αυτής της ιστορίας.

Κατανοητά, αυτό που μπορείτε να κάνετε με το τηλέφωνο έχει γίνει ένα πολύ μεγαλύτερο σημείο πώλησης για την Apple από το ίδιο το τηλέφωνο. Θα μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στη συσκευή από τις 20 Σεπτεμβρίου.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.