Το SpaceX «ετοιμάζεται» για να πετάξει τον τροχό σχεδιασμό Starship με νέα αρχειοθέτηση FCC


Η SpaceX λαμβάνει τα απαραίτητα βήματα για να ξεκινήσει τη δοκιμή που φέρει την εκδοχή του διαστημικού σκάφους Starship, με νέα έγγραφα που έχει καταθέσει η εταιρεία (μέσω Teslarati ). για να επικοινωνήσει με το πρωτότυπο ενώ βρίσκεται στην πτήση

Η εταιρεία υπέβαλε έγγραφα με την αμερικανική ρυθμιστική αρχή αυτή την εβδομάδα πριν από την πτήση, η οποία αναφέρει ένα μέγιστο ύψος 74.000 ποδιών, το οποίο είναι μακριά από την τροχιά της Γης, μια πολύ μεγαλύτερη απόσταση από τα περίπου 500 πόδια που επιτεύχθηκαν από την κατάληψη και δοκιμή του οχήματος «Starhopper» που SpaceX δραστηριοποιείται ενεργά στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Starship .

Elon Musk (@ elonmusk) Σεπτέμβριος 10, 2019

SpaceX Ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η προετοιμασία ήταν σε εξέλιξη μέσω twe et. Η Musk είπε προηγουμένως ότι ελπίζει να ακολουθήσει την πιο πρόσφατη και τελική επιτυχημένη δοκιμή του Starhopper γρήγορα με δοκιμές του οχήματος πλήρους κλίμακας. Όπως και με τη δοκιμή χαμηλού υψόμετρου, το SpaceX θα έχει ως στόχο να εκτοξεύσει και να προσγειωθεί στο Starhopper, με σχεδίαση αφής προγραμματισμένη σε μικρή απόσταση.

Η συναρμολόγηση και η κατασκευή του πρωτότυπου Starship φαίνεται να είναι σε εξέλιξη και ο Musk πρόσφατα πειράζει ένα Starship που θα είναι πιθανό όταν θα δούμε αυτό το πρωτότυπο να είναι συγκεντρωμένο και έτοιμο να ξεπεράσει το προγραμματισμένο πρώτο του πτήση δοκιμής τον Οκτώβριο.

Το Starship είναι η επόμενη γενιά του διαστημικού σκάφους SpaceX, σχεδιασμένο για μέγιστη επαναχρησιμοποίηση και με ο στόχος της δημιουργίας ενός οχήματος που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σημερινών και των μελλοντικών πελατών, αντικαθιστώντας τελικά τόσο το Falcon 9 όσο και το Falcon Heavy. Το αστέρι είναι επίσης ένα βασικό συστατικό στο φιλόδοξο σχέδιο του Musk να φτάσει και να εδραιώσει μια συνεχή ανθρώπινη παρουσία στον Άρη

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.