Το Kenshō, «η αντίθεση του Goop», εγκαινιάζει έναν οδηγό με βάση την έρευνα για τη φυσική ιατρική

Το Kenshō, «η αντίθεση του Goop», εγκαινιάζει έναν οδηγό με βάση την έρευνα για τη φυσική ιατρική


Το Goop εισπράττει την ψευδοεπιστήμη και, κατά τη διαδικασία, δίνει στις φυσικές ιατρικές πρακτικές ένα κακό όνομα. Η Krista Berlincourt, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας νέας εκκίνησης, Kenshō Health ελπίζει ότι μπορεί να πάρει πίσω την αφήγηση

"Είμαστε η αντίθεση του Goop," Berlincourt, ένα fintech βετεράνος που οδήγησε προηγουμένως το μάρκετινγκ και το προϊόν στο Simple Finance, λέει η TechCrunch. "Αυτό που δημιουργούμε είναι λιγότερο από ένα περιοδικό καταναλωτών. Είμαστε μια ολιστική πλατφόρμα υγείας που προσεγγίζει τα πράγματα ως περισσότερο από ένα ολιστικό ιατρικό περιοδικό υγείας – όλα υποστηρίζονται από την επιστήμη ».

Το Kenshō, που ξεκινάει σήμερα, είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται αποκλειστικά σε συνδρομητές για ολιστικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, και να μοιράζονται τη γνώση. Το 1969003, ο συνιδρυτής του Berlincourt και ο Kenshο Danny Steiner, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο NBC Η Universal, η Conde Nast και η Hulu πριν από την περιστροφή στην υγεία και την ευεξία, έχουν συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση σπόρων από την Crosscut, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που εδρεύει στο Λος Άντζελες και το Fondation Founders Fund. Το ζεύγος, με έδρα την περιοχή του Λος Άντζελες, έχει υποφέρει από χρόνιες ασθένειες που τα είχαν εισάγει και βγαίνουν από τα ιατρεία για χρόνια

"Είχα δύο χρόνια συνεργασίας με μια ομάδα απίστευτων δυτικών γιατρών και έπειτα είχα συντριβή που με προσγειώθηκε στο ER. Τότε συνειδητοποίησα, εντάξει, αυτό δεν λειτουργεί ", είπε ο Berlincourt. "Όταν φροντίζετε τον εαυτό σας ή κάποιον που αγαπάτε, υπάρχουν πρότυπα. Έχω επικεντρωθεί στην ανύψωση και τη δημιουργία αυτών των προτύπων με έναν τρόπο που μπορεί να συμβουλεύεται καλύτερα. "

Η παγκόσμια οικονομία ευημερίας αντιπροσωπεύει αγορά 4,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017, σύμφωνα με το Το Global Wellness Institute ως υποκατηγορίες όπως

Το Kenshō, που βρίσκεται στην κατηγορία της εξατομικευμένης και συμπληρωματικής ιατρικής, λέει ότι διασφαλίζει ότι όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών φροντίδας που εμφανίζονται στην πλατφόρμα της είναι 100% επικυρωμένοι. Πριν επιτρέπεται η λίστα των υπηρεσιών τους, οι πάροχοι ολοκληρώνουν έλεγχο ιστορικού και επαληθεύονται τα διαπιστευτήρια του παρόχου τους. Ο Kenshō επιβεβαιώνει ότι οι πάροχοι χρησιμοποιούν μεθόδους που υποστηρίζονται από την έρευνα και ότι έχουν εξετάσει επιστημονικές αναφορές και πελάτες που μπορούν να δώσουν θετική ανατροφοδότηση

Το λανσάρισμα του Kenshō περιλαμβάνει παροχείς Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και πολλά άλλα.

«Όταν κοιτάζουμε την υγεία ως σύνολο σήμερα στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζουμε μόνο το φυσικό», εξηγεί ο Berlincourt. "Ο λόγος που είναι καταστροφικός είναι ότι το 70% του θανάτου είναι πρόωρο και σχετίζεται με τον τρόπο ζωής. Πεθαίνουμε γρηγορότερα και οι άνθρωποι πεθαίνουν πιο γρήγορα, γενικά, καθώς ο κόσμος γυρίζει. "

Πολλοί, φυσικά, είναι σκεπτικοί για τις πρακτικές φυσικής φροντίδας, διότι μπορεί να μην δοκιμάζονται ή να εξαρτώνται από μη επιστημονικές αρχές. Επιπλέον, η ολιστική φροντίδα συχνά αναγκάζει τους ασθενείς να πληρώσουν έξω από την τσέπη. Παρόλα αυτά, οι ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο στρέφονται προς μη παραδοσιακές μεθόδους.

«Υπήρξε μια τεράστια μετατόπιση στο zeitgeist στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εξετάζουν την υγεία», προσθέτει. "Ένας στους τρεις ανθρώπους έχει πληρώσει για τη συμπληρωματική φροντίδα από την τσέπη του από έναν ολιστικό παροχέα υγείας."

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.