Οι αρχικές επιχειρήσεις θέλουν να αποτιμήσουν το σεξ

Οι αρχικές επιχειρήσεις θέλουν να αποτιμήσουν το σεξ


Το φύλο, παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο βασικές ανθρώπινες εμπειρίες, εξακολουθεί να είναι μία από τις επιχειρήσεις που απορρίπτουν ορισμένοι διαφημιζόμενοι, οι τράπεζες διστάζουν να υποστηρίξουν οικονομικά και ορισμένοι επενδυτές δεν θέλουν να χρηματοδοτήσουν

ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας, δεν αποτελεί έκπληξη οι ιδρυτές προσπαθούν να επωφεληθούν από το χώρο. Αλλά η ιδέα της ευχαρίστησης έναντι της λειτουργίας, καθώς και το στίγμα που εξακολουθεί να συνδέεται με το σεξ όλων των πραγμάτων, βρίσκεται στη ρίζα των φραγμών που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ιδρυτές.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Samsung αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη sextech startup Η λέαινα, αφού ρώτησε λανθασμένα την εταιρία να πάρει το περίπτερο της σε μια εκδήλωση που φιλοξενεί. Η Lioness είναι ένας έξυπνος δονητής που στοχεύει στη βελτίωση των οργασμών μέσω δεδομένων βιοανάδρασης

Οι εταιρείες Sextech που σχετίζονται με την ικανότητα αναπαραγωγής ή την ικανότητα αναπαραγωγής δεν αντιμετωπίζουν πάντα τα ίδια προβλήματα όταν πρόκειται για τα πάντα από την κοινωνική αποδοχή στη διαφήμιση έως την αύξηση της χρηματοδότησης με επιχειρηματικά κεφάλαια. Φαίνεται να φτάνει στη διάκριση ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τη λειτουργία, το στίγμα και την πατριαρχία.

Αυτά είναι τα σημεία όπου οι τροχιές για τις νεοσύστατες εταιρείες sextech μπορούν να αποκλίνουν. Ορισμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια από τους παραδοσιακούς επενδυτές στο Silicon Valley ενώ άλλοι έχουν αγωνιστεί να συγκεντρώσουν οποιουσδήποτε πόρους. Όπως λέει ένας ιδρυτικός ιδρυτής, "Η Sand Hill Road ήταν ένα μεγάλο όχι"

Μια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων ή τρισεκατομμυρίων

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.