Η Relativity Space υπογράφει την εταιρεία δορυφορικών μεταφορών Momentus ως τον πρώτο πελάτη της

Η Relativity Space υπογράφει την εταιρεία δορυφορικών μεταφορών Momentus ως τον πρώτο πελάτη της


Η Relativity Space η τεχνολογία κατασκευής των τεχνολογιών κατασκευής για εξ ολοκλήρου τρισδιάστατα τυπωμένα ρουκέτα και διαστημικό εξοπλισμό, έχει υπογράψει τον τελευταίο πελάτη πληρωμής της, την εκκίνηση της τροχιακής μεταφοράς, Momentus . θα μεταφέρει τα μικρά και μεσαία δορυφορικά ωφέλιμα φορτία του Momentus στον πυραύλο του και ο Momentus θα μεταφέρει τους δορυφόρους αυτούς σε γεωσύγχρονη τροχιά χρησιμοποιώντας τη δική του τεχνολογία μεταφοράς στο διάστημα

Η συμφωνία μεταξύ Momentus και Relativity καλύπτει την πρώτη εκτόξευση Terran 1 προγραμματισμένη για (19659002) Το ωφέλιμο φορτίο μεταφοράς του Momentus επιτρέπει στην εταιρεία να συμπεριλάβει πιο ποικίλες σειρές τροχιάς για την αρχική εκτόξευση του Terran 1, συμπεριλαμβανομένης της τροχιάς της γεωστατικής μεταφοράς, της Σελήνης και της βαθιάς (19659002) Οι δεσμοί σύνδεσης t ενώ ο Momentus αποφοίτησε το 2018 και η Relativity ξεκίνησε από τον επιταχυντή το 2016.

Τον Ιούλιο, ο Momentus έκλεισε με ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να μετακινήσει την επιχείρησή του από απλά παρέχοντας έναν προωθητή για τα υπάρχοντα μικρά sats να γίνει πλήρης υπηρεσία παροχής υπηρεσιών τροχιακών μεταφορών για ωφέλιμα φορτία. Η βασική καινοτομία της εταιρείας ήταν η ανάπτυξη ενός συστήματος προώθησης πλάσματος με βάση το νερό για χαμηλού κόστους μεταφορά στο διάστημα.

Εν τω μεταξύ, ο Σχετιζόμενος χώρος προχωράει με τη δική του τεχνολογική εξέλιξη.

Με στόχο την κατασκευή ενός πυραύλου που ξεκινά από πρώτες ύλες έως έτοιμο για εκτόξευση σε λιγότερο από 60 ημέρες με χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου μέχρι 1250 κιλά, η εταιρεία προγραμματίζει το πρώτο δοκιμαστικό λανσαρίσματά του το 2020 με ένα εμπορικό ωφέλιμο φορτίο έτοιμο για 2021.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 200 ​​δοκιμές κινητήρων μέχρι σήμερα σε 14 διαφορετικούς αύξοντες αριθμούς και ξεκίνησε επίσης τη διεξαγωγή δοκιμών turbo αντλίας. Επίσης, η σχετικότητα άρχισε να εκτυπώνει και να δοκιμάζει το άγχος σε μερικές δομές του δεύτερου σταδίου και αρχίζει να εκτυπώνει τώρα τις μεγαλύτερες πρωταρχικές δομές του

"Με τις καινοτομίες της Momentus σε λύσεις βιώσιμου χώρου στο τελευταίο μίλι, προσβλέπουμε στην συνεργασία για την επέκταση της ευελιξίας και της προσφοράς της Terran 1 πέρα ​​από το LEO, προσφέροντας ευκαιρίες για μικρές και μεσαίες αποστολές δορυφόρων με καθορισμένο χρονικό διάστημα, ευελιξία και κόστος , Δήλωσε η Ellis σε μια δήλωση. "Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε ταχύτερα την οικονομία του χώρου και να επιταχύνουμε το μέλλον της ανθρωπότητας στο διάστημα".

Η εταιρεία έχει επεκτείνει δραματικά τις εγκαταστάσεις παραγωγής, δοκιμών και εκτόξευσης που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις 280.000 τετραγωνικών ποδών στο Cape Canaveral στη Φλώριδα και στο Space Space του NASA Stennis στο Μισισιπή .

Η Relativity έχει επίσης συμφωνίες πελατών με την Telesat, Αστερισμός της τροχιάς της γης. η Ταϊλανδική εταιρεία δορυφορικών και διαστημικών τεχνολογιών, mu Space. και η Spaceflight Industries για να ξεκινήσουν τις μετοχές τους με το όνομα "smallsat"

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.