Η Razer έκανε μια υπόθεση για την ψύξη των iPhones κατά τη διάρκεια παιχνιδιών

Η Razer έκανε μια υπόθεση για την ψύξη των iPhones κατά τη διάρκεια παιχνιδιών


Οι προσπάθειες της Razer για την οικοδόμηση ενός smartphone με επίκεντρο το παιχνίδι δεν έχουν φτάσει μόνο στον κόσμο . Ακόμα, τα κινητά τυχερά παιχνίδια είναι μια τεράστια επιχείρηση που είναι έτοιμη να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, με υπηρεσίες από μεγάλα ονόματα όπως η Apple και η Google που περιμένουν στα φτερά.

Βλέποντας πως τα αξεσουάρ εδώ και πολύ καιρό είναι το ψωμί και το βούτυρο της εταιρείας, προϊόντα όπως το Arctech είναι ίσως ένας πιο εύκολος τρόπος για την εταιρεία να εξασφαλίσει ότι έχει ένα άλογο σε αυτόν τον αγώνα. Το προϊόν είναι μια θήκη τηλεφώνου ειδικά σχεδιασμένη για να σταματάει τη θέρμανση των τηλεφώνων κατά τη διάρκεια ενεργειών έντασης πόρων όπως παιχνίδια

Το προϊόν χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία Thermaphene της Razer, τοποθετημένη ανάμεσα σε μια επένδυση από μικροΐνες και ένα εξωτερικό περίβλημα με διατρήσεις η θερμότητα έξω. Per Razer:

Το Thermaphene είναι ένα θερμικά αγώγιμο υλικό που διαχέει τη θερμότητα. Σε ανεξάρτητους ελέγχους κατά παρόμοιων περιπτώσεων στυλ, η περίπτωση Razer Arctech διατηρούσε θερμοκρασίες μέχρι 6 ° Celsius (42,8 Fahrenheit) χαμηλότερες από τις περιπτώσεις σύγκρισης.

Υπάρχουν δύο εκδοχές της θήκης, Slim και Pro, η τελευταία από τις οποίες προσφέρει πρόσθετη προστασία για πτώση 10 ποδιών. Όσο για το λόγο για τον οποίο ξεκινά σήμερα η εταιρεία, εκτός από το Razer Phone 2, το Arctech θα είναι διαθέσιμο για όλα τα νέα iPhones της Apple. Το Slim τρέχει $ 30 και το Pro είναι $ 40. Και οι δύο είναι διαθέσιμες από σήμερα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.