«Επανάσταση» ή συντήρηση από την Apple;

Apple Special Event — September 10, 2019
Στις 20:00 ώρα Ελλάδος την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η έναρξη σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στην παγκόσμια σκηνή της ψηφιακής τεχνολογίας. Σε ζωντανή μετάδοση για όλο τον πλανήτη από την έδρα της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, η Apple παρουσιάζει τη νέα έκδοση του iPhone. Όπως κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι θα συντονιστούν με μεγάλη προσμονή για τα αποκαλυπτήρια είτε στην ιστοσελίδα της Apple είτε, για πρώτη φορά, στο YouTube.

Apple Special Event — September 10, 2019Ποια θα είναι τα θαυμαστά χαρακτηριστικά του νέου iPhone, στην 11η γενιά του; Έως ότου ο Tim Cook, διευθύνων σύμβουλος και διάδοχος του χαρισματικού Steve Jobs στην κεφαλή της Apple, δείξει τη νέα συσκευή και τις δυνατότητές της, μόνο φήμες κυκλοφορούν.
Ο ανταγωνισμός στην παγκόσμια αγορά των smartphone είναι τρομακτικά σκληρός και οι αντίπαλοι της Apple έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους σε καινοτομίες, όπως π.χ. η αναδιπλούμενη οθόνη, η συμβατότητα με δίκτυα 5G κ.ά. Η Apple δεν έχει την πολυτέλεια να υστερήσει, παρά το status που, ούτως ή άλλως, εξακολουθεί να αποτελεί βασικό κίνητρο για την απόκτηση ενός iPhone -ακόμη και εάν έχει πάψει να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στον κλάδο.

Μια αρκετά πιθανή εκδοχή για τα προσόντα του νέου iPhone, το οποίο, λογικά θα είναι διαθέσιμο σαν iPhone 11, 11 Pro, 11R και 11 Max, είναι η ετικέτα του «μεταβατικού» μοντέλου. Σύμφωνα με αυτήν, όσοι προσδοκούν μια νέα μεγάλη επανάσταση, θα πρέπει να περιμένουν έως το Σεπτέμβριο του 2020.

Βάσει αυτού του σεναρίου, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 θα παρουσιαστεί το τελευταίο «συμβατικό» iPhone. Ωστόσο, με την Apple ποτέ κανείς δεν πρέπει να προεικάζει μια εκδήλωση αποκαλυπτηρίων χωρίς πυροτεχνήματα. Ιδιαίτερα, δε, όταν ο πρωταγωνιστής είναι το iPhone.

Πηγή άρθρου

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.