Η Uber έχει ερευνήσει μερικούς οδηγούς για τα μικρά δάνεια, υποδεικνύοντας ότι έρχονται τα χρηματοοικονομικά προϊόντα


Το Ιούνιο Η Uber πήγε σε μια καμπάνια μίσθωσης στη Νέα Υόρκη, προσλαμβάνοντας τουλάχιστον 100 εργαζόμενους τεχνολογίας τεχνολογίας fintech για να φανεί δημιουργικά προϊόντα για να αυξήσουν την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη των χρηστών και των οδηγών, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών. Cue μια αναταραχή της κερδοσκοπίας. Τώρα μοιάζει με το Η Uber παίρνει βήματα για την οικοδόμηση μιας τέτοιας σειράς προϊόντων, ενδεχομένως προσφέροντας δάνεια απευθείας στους οδηγούς, σύμφωνα με έκθεση του Recode / Vox . ] Η ιστορία βασίζεται στην εμφάνιση μιας έρευνας εντός της εφαρμογής που στάλθηκε σε ορισμένους οδηγούς και μιλά για ένα "νέο χρηματοοικονομικό προϊόν" που απευθύνεται στους οδηγούς "σε μια εποχή ανάγκης". Στη συνέχεια, η έρευνα έθεσε σε αμφισβήτηση τη χρήση από τους οδηγούς δανείων ύψους $ 1.000 ή λιγότερο τα τελευταία τρία χρόνια. Το ερώτημά σας «ποιο ποσό πιθανότατα θα ζητήσετε;» Τότε έδωσε επιλογές επιλογής κορυφαίων από "Λιγότερο από $ 100", "Μεταξύ $ 100 και $ 250", "Μεταξύ $ 250 και $ 500" και "Περισσότεροι από $ 500."

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις για το χρονοδιάγραμμα σε ένα μικρό προϊόν δανεισμού που προσφέρεται στους οδηγούς και ο Uber δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την εμφάνιση της ύπαρξης της έρευνας.

Ωστόσο, ο Uber έχει ήδη μορφή σε αυτό το διάστημα. Έχει προσφέρει προγράμματα προόδου σε μετρητά στους οδηγούς στην Καλιφόρνια και το Μίτσιγκαν, παρόλο που η εταιρεία κατηγορήθηκε για το τι λένε κάποιες «δάνεια αμοιβής». Επίσης προσφέρεται μίσθωση για νέα αυτοκίνητα στους οδηγούς στο παρελθόν και σήμερα προσφέρει μια co-branded πιστωτική κάρτα με τη Visa και ένα ψηφιακό πορτοφόλι Uber Cash για τους αναβάτες.

Η Uber δεν θα είναι μόνη στην εκτόξευση μικρών δανείων σε μετρητά στους εργαζομένους της, δεδομένου ότι μεγάλες εταιρείες όπως η Walmart και άλλοι προσφέρουν ήδη επικερδείς προκαταβολές μισθοδοσίας και δάνεια προς τους εργαζόμενους

. Αλλά το γεγονός ότι έχει τώρα μια πολύ μεγάλη ομάδα της FinTech δείχνει ότι αυτό δεν θα είναι το τέλος μας ακούγοντας τις δοκιμαστικές κινήσεις του Uber σε αυτό το διάστημα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.